zaterdag 26 januari 2013

Donna Downey

Wat was het gisteren een heerlijke dag, ja ik heb enorm genoten. Heel eerlijk, eigenlijk vond ik de workshop te duur, vond ik het belachelijk dat ik zoveel mee moest nemen als ik naar een workshop ging, vond ik het te ver weg, had ik mijn vooroordelen dat het wel een zakelijke tante zou zijn, een commercieel gebeuren. Ja het was duur, maar toen ik bij binnenkomst al een handgemaakt boekje mocht uitzoeken was dat aspect al veel minder, haha, ben helemaal weg van dat boekje en kan ze nu zelf namaken, zo leuk! Ja de lijst was groot maar er was ook heel veel voor handen dat we konden gebruiken. Het was ver maar door samen met Marielle te rijden was de reis heel gezellig en de tijd vloog voorbij. Wat is Donna een hartelijke, leuke en prettige vrouw en wat kan ze goed lesgeven, geweldig! Zakelijk, Donna? Tuurlijk probeert ze haar artikelen te verkopen, maar ze heeft me heel goed geholpen om de juiste kleuren verf te kiezen voor mij. Je hoeft ze echt niet allemaal te kopen, met een paar kun je heel veel( haar woorden). Veel geleerd wat ik in de toekomst zal gaan gebruiken, ik zal zeker haar wekelijkse tutorial op haar blog gaan volgen en maken: elke woensdag: inspiration wednesday + video. Want doen, dat is bij mix Media toch wel heel belangrijk, oefenen en proberen. Genoeg gepraat, hier zijn de foto's:
Tot slot werden er 2 pakketten van Prima Marketing weggeven, Donna had die meegenomen voor de workshop-gangers en een van de gelukkigen was ik:

13 opmerkingen:

 1. Fijn dat het niet tegenviel en gefeliciteerd met het winnen van het pakket! Ziet eruit of je aardig aan de gang bent gegaan! We zien verder weer wat van terug hier op je blog? Fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lucky You! Fijn dat je het zo fijn hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er allemaal heel leuk en gezellig uit Coby, en wat ben je een bofkont met dat pakket van Prima Marketing!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er super uit en ik herken je vooroordelen, fijn dat ze geen waarheid zijn geworden en wat ben je toch weer een mazzelkont, zo'n heel pakket van prima gewonnen, leuk. Ik ben benieuwd naar je creaties de komende tijd. En ik ga even op het blog van Donna kijken, bedankt voor de link.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat het zo'n mooie/goede dag is geworden. En wat een geluk met het winnen van het prima pakket.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke dag moet dat geweest zijn en wat een bofkont ben je dat je zo'n mooi pakketje hebt gewonnen. Bedankt voor de link!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er allemaal super uit, en wat hebben jullie veel gedaan.
  Ga zo effe kijken op de link,
  groetjes Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet het er leuk uit Coby.
  En net wat je zegt misschien duur, maar het was de moeite waard.
  Ik kijk altijd uit naar de woensdag dan kan ik weer een video kijkekn van haar zijn echt helemaal geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hartstikke leuk! Een mooi boekje zeg. Ik moet zeggen dat ik dezelfde vooroordelen had als jij en dus ook niet gegaan ben. Maar alle foto's en enthousiaste verhalen ben ik wel een beetje jaloers ;-) XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Poehee stel je toch eens voor dat je het achteraf tegen vond vallen Coby dan was het zonde van het geld geweest, maar gelukkig je was helemaal happy en wat top je dat ook nog eens in de prijzen viel, wat wil je nog meer, een super workshop waar je heerlijk mee bezig bent geweest en ook nog eens in de prijzen gevallen. Helemaal super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw Coby dat noem ik nog eens geluk. Een super gave prijs gewonnen en een super gave dag gehad, wat wil een mens nog meer. Zo leuk om je enthousiaste verhaal lezen en dat je dag heel geslaagd is geweest. We gaan vast nog heel veel van je zien.
  fijne avond en groejtes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super dat het zo leuk was en wat gaaf dat je in de prijzen viel. Je hebt vast een hele hoop inspiratie opgedaan gisteren.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. OOOhhh Coby, ik zie dat je Donna nog hebt laten signeren op je pagina! How cool is that??!! Oeps, Tim Holtz uitdrukking ;-)
  xx
  Marielle

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!