vrijdag 25 januari 2013

Love Theme

25 Januari, vandaag naar Ommen voor een workshop van Donna Downey. Spannend! Ik hoop veel te leren en zal jullie morgen alles laten zien wat we gemaakt hebben. Maar eerst wil ik mijn uitwerking voor de uitdaging van Stampotique met jullie delen. Het onderwerp is love theme. Ik heb op 3 rode keramische hartjes gestempeld met Stazon. De hartjes hangen in de takken op de seizoenstafel.---------------------------------------------------------------------25 Januari, today I'm going to a workshop of Donna Downey, she is in Holland: yeah!!! I hope to learn a lot today and will show you tomorow what I made. For this week challange I stampt on 3 stone hearts.

7 opmerkingen:

 1. Prachtig en wat een origineel idee!! Leuk dat je ook deze keer weer meedeed aan de Stampotique DC

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een leuk idee, de harten glimmen ook zo mooi op de foto.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk Coby, ziet er mooi uit. Ben wel een beetje jaloers op je, had ook graag naar Ommen gegaan,ben dus heel benieuwd naar je creaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf Coby een workshop van Donna Downey. Je hebt vast veel plezier gehad. Ben benieuwd wat je gemaakt hebt.
  Groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. very pretty hearts! Thanks for joining us at Stampotique Designer's Challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben benieuwd hoe de workshop was! Morgen ben ik in de Craftorij op workshop bij Joan. Leuk deze harten; een goed idee om ze zo voor de kamer te maken; kun je er steeds weer van genieten! Hier gaat de carnaval samen met valentijn in de krans; zit zo dicht bij elkaar... Fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat de workshop helemaal super was Coby, we zullen het wel lezen. Wat heb je dit weer schitterend gemaakt, staat helemaal super op je seizoenskaartje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!