zondag 27 januari 2013

Donna Downey 2

Dank jullie wel voor alle lieve en leuke reacties op mijn workshop van vrijdag en het winnen van het pakket. Het is altijd erg leuk om te lezen! Gisteren ben ik heerlijk aan het bijkomen geweest door 2 dubbele pagina's in het boekje te gaan bewerken. De eerste had ik al een beginnetje meegemaakt maar heb ik veranderd en af gemaakt. Op de tweede uitwerking was vrijdag de opdracht om met verf een bladzijde te kleuren, een met Gesso en een zonder als basis. Hier ben ik meegaan spelen: Eerst weer Gesso in een dunne laag er over heen zodat de kleuren, paars en blauw, wel zichtbaar bleven. Vervolgens stroken boekpapier er op geplakt in verschillende richtingen. Daarna met een spatel 2 kleuren turquoise en wit eroverheen aangebracht en tot slot wat plekjes bewerkt met oker. Met een masker de poppies aangebracht met distress inkt, maar omdat ik de kleur te flets vond met een inktpen ingeschilderd en van witte lijnen voorzien. De vlekken gemaakt met indian inkt en blazen met een rietje in de druppels. De stempel op de tweede bladzijde gestempeld met Stazon en voorzien van tape. Deze uitwerking heb ik gemaakt voor de uitdaging op het forum van de Craftorij: Mix je media. Leuke uitdaging om aan mee te doen, dus heb je zin.....

8 opmerkingen:

 1. Mooie pagina's Coby, vooral de onderste vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Coby, jij hebt er weer een verslaving bij volgens mij. Wat prachtig, de bovenste kleuren vind ik super, maar de onderste vind ik qua uitwerking helemaal top.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige pagina's Coby, de tweede techniek en uitwerking heeft een groot jammie gehalte.
  Ik heb de uitdaging bij de Craftorij nog niet gezien (overheen gelezen?)
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat blauw/bruin/oker; is een combi die je niet veel ziet! Zijn mooie bladzijden geworden! Fijne zondag, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig je pagina's Coby, ik vind vooral de tweede heel erg mooi met dat blauw/bruin. Super weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Coby, ik zie dat de zwarte india inkt goed van pas komt en die mooie stempel ook. Heel erg gaaf! Ik voel me ontzettend aangetrokken tot de bovenste, kan er naar blijven kijken.
  Liefs
  Marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kunstwerken, Coby. Ik denk dat je nog wel een paar keer tegen jezelf gaat zeggen dat het toch maar goed is dat je wel gegaan bent.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er heel goed uit.
  Lieve groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!