maandag 28 januari 2013

2 kaartjes

Na een paar dagen knutselen met heel vieze vingers gisteren maar even wat kaartjes gemaakt waarbij ze aardig schoon bleven. Omdat er een aantal voor verjaardagen en een uitdaging zijn kan ik die nog niet laten zien mar deze twee wel. De eerste s voor een 10-jarige kanjer die gek is van voetballen. De tweede is een kaartje dat ik heb gemaakt nav een sketch op Scrapplezier.

6 opmerkingen:

 1. Die zijn erg mooi geworden. De eerste heeft een prachtige achtergrond. En de 2e is qua kleur combi prachtig.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beide kaatjes zijn heel mooi. Leuk dat je de sketch gespiegeld hebt, bedankt voor je deelname bij ScrapPlezier.

  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaartjes! Vooral de eerste vind ik super! Door je achtergrond worden de stempels veel speelser! Denk dat ze er weer blij mee zijn! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn allebei mooi geworden Coby, ik dacht het vogelhuisje van Bo Bunny al te herkennen in de 2e, en het is em! Mooi kaartje en leuk dat je weer meedoet met de challenge bij ScrapPlezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze allebei weer prachtig geworden Coby, hahaha zie het zo voor me dat je elke dag met andere kleuren vingers loopt, ja ja Aniet haar fantasie gaat weer eens op de loop.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaartjes heb je weer gemaakt Coby, heel iets anders dan kliederen met verf en inkt (hi, hi)
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!