dinsdag 8 oktober 2013

Herfst

Vandaag alweer dinsdag, de tweede uitdaging bij de Craftorij van Stampotique is online gegaan. Oh wat was ik vorige week zenuwachtig, zouden er wel mensen wat gaan maken? Overweldigend, zoveel mooie en creatieve uitspattingen kwamen langs, wat een opluchting. Ja het zal je maar gebeuren, regel je in Amerika een waardebon van 30 Dollar, komt er bij de Craftorij ook van alles omdat mij dit zo,n leuk idee leek.......Maar echt wat een enthousiasme en zoveel inzendingen. Zaterdag is er bij de Craftorij ook nog een make and take met Stampotique stempels, als je nog nooit met deze stempels hebt gewerkt: kom langs en doe mee, het is gratis en altijd gezellig! Als je er al eens mee gewerkt hebt...kom langs om ook iets leuks te maken en te genieten;-) De uitdaging van deze week is: Herfst. Laat op je uitwerking daarvan iets terug komen, dat kan zijn in de kleuren, in een tekst of in een stempel. Dit is mijn kaart die ik ter inspiratie plaats:

9 opmerkingen:

 1. Wat een super herfstplaatje! Mooi! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige herfstkaart, prachtig van kleur en alweer zo'n mooie stempel je hebt een mooie verzameling en ik zie dat je creatie toch als banner hebt gebruikt, mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi en zo eenvoudig, mooie stampotique stempel!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat is echt herfst, mooi gemaakt Coby en wat leuk dat mensen zo enthousiast zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh oh wat ben je lekker doorgegaan met creaties maken Coby...sorry dat ik een paar dagen geen tijd had om te reageren, maar ben het aan het inhalen.
  Heb een tijdje gekeken naar deze kaart en dacht...wow dit is moeilijker dan het in eerste instantie lijkt...mooi en knap dus!
  Leuk dat je Stampotique challenge zo lekker loopt....graag had ik meegedaan maar er is gekozen om het op Facebook te doen...en daar zit ik niet op ...wil dat ook niet. Maar daardoor kan ik dus niet meedoen :-(((
  Zo jammer dat er niet voor Blogger is gekozen...maar dan zijn anderen misschien weer teleurgesteld :-))
  Geniet van het Stampotique succes Coby!!! H.gr. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel leuk met dat spinnenweb en heel herfstig ook.
  Leuk die achtergrond.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige herfstkaart heb je gemaakt Coby, heel mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooie gedaan, ziet er toppie uit.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Your beautiful spider web is a work of art in itself, Coby! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!