donderdag 20 juni 2013

Bob en poes

Voor onze huwelijksdag hebben de kinderen een fotoshoot gedaan, op mijn verzoek op de wagenwerkplaats omdat Ben daar zoveel is geweest en een heel grote treinfanaat is. Afgelopen zondag hebben we de canvas gekregen, prachtig, een collage met alle kinderen en kleinkinderen er op.
De foto's zelf heb ik laten afdrukken in zwart wit en krijgen allemaal een plekje in mijn Finnabair-album en haar stijl met hopelijk steeds een stukje meer van mezelf:-). Bob is de eerste waar ik mee aan de slag ben gegaan. Dat mannetje is altijd met dieren bezig en ziet altijd en overal poezen. Daar moest dus een poesje bij.
Wat is Mix Media toch leuk!

6 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd Coby en wat een prachtig kado is dit, mooie ongedwongen foto's op een voor jullie speciale plek, gaaf hóór en wat heb je mooie pagina's gemaakt, leuk contrast de zwart/wit foto in combinatie met deze ton sus ton kleurtjes, super mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooi canvas is dat geworden zeg, en wat ben je leuk aan de gang met de foto's voor in je eigen boekje, supermooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een schitterend kado Coby, zo mooi, en zo leuk dat je de foto's in het zwart wit gaat gebruiken, ik vind het helemaal super weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow prachtig kado, erg leuk die foto's!
  groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig cadeau Coby en natuurlijk nog gefeliciteerd.
  De bladzijde voor je eigen boekje met de zwart wit foto vind ik grandioos.
  Het zal op deze manier een waar kunstwerkje worden dat boekje van je.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kado heb je gekregen! En die pages zien er weer heel mooi uit! Die lichte kleuren met de gebruikte stempels e.d. zijn net mooi stoer! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!