donderdag 28 maart 2013

happy birthday

De volgende kaart voor de verjaardagskaarten swap is goed overgekomen. Tegenwoordig ook nog wel eens een probleem bij Postnl of TNT of hoe ze ook mogen heten. Maar deze voor Tamara is weer goed overgekomen gelukkig. Tamara is een echte Tim Holtz fan en ik heb dan ook geprobeert om alles te doen volgens zijn ding. De achtergrond is een techniek van hem, spray je kaart helemaal nat met water en ga er dan overheen met Distress Stains, daarna drogen met heat tool. De stempel is er een van Tim, een nieuwe waar ik gelijk verliefd op werd:-). Daarna een strookje fotorol op een gestikt randje geplakt en afgemaakt met een tekststempel van onze Tim. Ik las in in de reacties bij mijn vorige bericht dat Tamara er blij mee is, pffff gelukkig:-)

7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje Coby, gave stempel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart; die kleuren zijn heel goed gekozen voor bij deze stempel. Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleuren heb je gekozen.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat de kaart goed is aangekomen, is altijd maar weer afwachten inderdaad. Dat zou toch eeuwig zonde zijn geweest als deze schitterende kaart was zoek geraakt.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw, dat is een echte Coby Holtz.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig mooi kaartje Coby met een supermooie achtergrond.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig kaartje Coby.....
  groetjes Annie

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!