vrijdag 1 februari 2013

Stampotique bij de Craftorij 1, bling bling

Vorig jaar heb ik mijn favoriete winkel ontdekt in Ede, de Craftorij. Ook het forum is heel leuk met veel verschillende uitdagingen. De Craftorij is een van de twee winkels in Nederland die de stempels van Stampotique verkoopt, ook een groot pluspunt voor mij zoals je snapt, en ook wil Lia stempels voor me bestellen in Engeland als zij ze niet heeft. Alleen miste ik nog wat, niet alleen in de Craftorij maar in Nederland. Er is geen uitdaging in het Nederlands met deze stempels en na overleg met het team van de Craftorij mocht ik die gaan opzetten op het Forum. De eerste uitdaging is online gegaan: Bling, bling! Er zijn al heel wat leuke uitwerkingen geplaatst, als je die wilt zien klik dan hier. Wil je meedoen? Klik dan hier voor de uitleg. Alles mag als er maar minstens 1 stempel van Stampotique opstaat. Genoeg gepraat, ook ik heb natuurlijk een uitwerking gemaakt. Het is een houten plankje dat ik eerst met Gesso heb bewerkt, daarna gekleurd met mijn Stabilo's, vervolgens een wc rolletje gevouwen in de vorm van een hartje en met golden acryl gestempeld in 2 kleuren teal. Goatmonster heb ik ook gekleurd met stabilo en met zwarte inktstift accenten gegeven, de witte rand gestempeld met wat voor handen kwam. Wat was het weer leuk om te doen!

8 opmerkingen:

 1. ik ook! kreeg gister nog hele mooie. Coby, dank je wel voor de prachtige kaart die ik van je kreeg.Met mijn neus erbovenop heb ik hem heel goed bekeken, de andere mensen hadden iets van; dat kan ze toch nooit zelf gemaakt hebben!Dyus complimenten alom, en terecht!
  Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blauwe achtergrond en lekker subtiele blingbling! Ik heb even op het forum gekeken en als ik ergens wat tijd vind ga ik ermee aan de slag! (Heb geloof ik 1 hele Stampotique stempel...) Fijn weekend! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk Coby, ik vind de kleuren erg mooi zo bij elkaar en dit poppetje is toch nog wel een beetje schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben geen grote fan van Goatmonster, maar je kaart vind ik super mooi. erg leuk met die hartjes op de achtergrond. Hopelijk kan ik ook een keertje mee doen Coby.
  Fijne weekeinde en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha, ha...grappig gemaakt Coby en wat leuk dat je dit hebt opgezet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat superleuk dat je dit op het forum hebt opgezet Coby, helemaal jouw ding. Het ziet er weer helemaal top uit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh die is zo leuk Coby. Wat leuk om hartjes te maken met een wc rolletje.
  Goatmonster is een schatje.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi gedaan.
  Fijn weekend en groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!