woensdag 16 januari 2013

workshop bij de Scrapsjop

Wat was het zaterdag weer gezellig! Met Joukje samen een workshop gedaan in Grave bij de Scrapsjop. Onze mannen waren weer zo lief om ons te brengen en gingen daar een lekkere wandeling maken met Kwispel, onze hond. Ondertussen leerde Bo ons veel verschillende technieken die je met producten van Tim Holtz kunt doen. Nu had ik al 2 workshops gedaan over Tim Holtz dus was ik wel benieuwd naar wat ik zou leren. Nou dat viel niet tegen, we hebben echt weer heel handige trucjes en werkwijzen geleerd. En zoals eerder was de verzorging perfect: moeder en dochter: thanks!

3 opmerkingen:

  1. Wat gezellig zo'n workshop en wat een prachtige tags zijn het geworden. Wat een productie...jullie hebben hard gewerkt zo te zien. Leuk dat je toch nog nieuwe dingen hebt geleerd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geweldig wat een mooie tags, die technieken zullen we binnenkort weer tegen gaan komen denk ik, leuk en altijd zo gezellig om samen te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat hebben jullie een boel tags gemaakt!! Kan me voorstellen dat het een heerlijke dag is geweest! Ik wist niet dat het in Grave zat... misschien gauw een keertje heen gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!