woensdag 1 januari 2014

Journal 52

Elke week een Art Journal maken met wat mij bezig heeft gehouden die week, een hele uitdaging die ik graag met mezelf aan ga. Of het elke week raak is? Of ik het vol hou? Ik weet het niet maar ik heb er zin in en zie wel hoe dit gaat lopen bij mij. Dit is de voorpagina in mijn boek, ik werk op A5, staand formaat. De achtergrond is een restje wat ik nog had liggen. het leuke is dat ik zoiets niet zo zou maken maar als het er ligt denk ik: Oh wat gaaf, hahahaha ja een raar mens ben ik toch. Zijn er mensen die Facebook hebben en ook deze uitdaging aan willen gaan, kijk bij Journal52, je krijgt daar een jaar lang gratis een wekelijkse workshop. Wat het inhoud? Ik weet het niet maar het is gratis dus nooit mis, toch?
Gebruikte stempels van Stampotique: Antique Description - 7228, Burdy up - 4021 en Goat Monster - 4019.

13 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig begin voor een boek!!!Super mooie pagina is het geworden, doe maar rustig verder, ik ben nieuwsgierig wat je volgende uitdaging zal zijn, ik krijg ook wel zin in zo'n boek!!!Zal nog even bekijken!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk Coby, vraagt wel discipline, maar erg leuk om te doen denk ik. Succes en ik ga je volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie achtergrond, Coby. Succes met je wekelijkse workshop !
  Corrie x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave voorkant van je journal Coby, super leuke uitdaging ga je met jezelf aan die ik graag blijf volgen! Jammer genoeg (in dit geval :)) heb ik geen facebook maar mijn man wel :) dus wellicht dat ik ook even een kijkje ga nemen je hebt mijn belangstelling gewekt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Coby, this is just a delightful journal page! Images are perfect, background is over-the-moon awesome, but, what steals the show is the No. 1 lying on its side! Super creative! Good luck with this journal challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Coby- Love to see that you are with Stampotique. Heee Heee and some more giggles. Much love to you.
  Sarinda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat alweer een leuk creatie Coby in dit nieuwe jaar.
  Een goede start om nu met deze art journal te beginnen en nu volhouden he.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk idee zeg, zo heb je volgend jaar een prachtig dagboek/weekboek om terug te kijken. Ik vind de voorkant al supermooi. Ik heb helaas geen facebook, dus ik kan de workshops niet volgen. Jammer!

  Groetjes en de beste wensen, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie cover voor je AJ voornemens in 2014 Coby...het zal je vast lukken!
  Beste wensen voor 2014, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De mooie start is er! Ben benieuwd of je het hele jaar zin erin hebt! Ben zelf ook met een AJ begonnen (opA4) en van plan dat dit jaar vaak te gaan doen en via FB bij jou al aangemeld voor die gratis workshops; kijken of dat wat voor mij is... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat prachtig weer Coby, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. This is so darn cute Coby, I love it!!! Happy New Year!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!