donderdag 2 januari 2014

Gelli plate

Vanmiddag heerlijk mijn Gelli plate van boven gehaald, een stapel papier wat templates en de nodige verf. Beneden omdat het in de keuken net zo makkelijk is met drogen en schoonmaken. Meestal ben ik het meeste weg van de laatste afdrukken, daar laat ik jullie ook wat van zien. Zaterdag ga ik een dagje workshoppen in Ede en wil ik nog wat grote templates meenemen. Die vind ik erg leuk te gebruiken hierbij, en mocht ik de staatsloterij eens winnen: dan koop ik echt de grote Gelli plate :-)

8 opmerkingen:

 1. Mooie achtergrondjes Coby, ik ren ook altijd van mijn hobbykamer nsar de keuken met mijn verfspullen echt niet handig, dat heb jij zo handig opgelost, ben benieuwd naar de resultaten van je workshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke achtergronden geworden ! Ik denk er ook over een gelli plate te kopen. Lijkt me toch wel erg leuk ! Veel plezier zaterdag bij je workshop, ik wou dat ik wat dichterbij Ede woonde dan kwam ik ook !!

  Corrie x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er mooi uit Coby en wat leuk dat je naar Ede gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heerlijk die achtergronden, veel plezier zaterdag in Ede.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love these gelli prints, Coby! I haven't had my gelli plate out in a long time, so you have reminded me to do that!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, ben het met je eens dat de latere prints mooier zijn... hoe minder verf, hoe mooier, vooral als er nog layers van vorige prints opzitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk he Coby dat spelen met de GP...leuke resultaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zien er leuk uit! Ben benieuwd in wat voor "vorm" ze terugkeren! (loop een beetje achter met bloggen, komt door de verjaardag... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!