donderdag 8 augustus 2013

zelfportret in foto's

Omdat wij twee dagen weg waren naar de kleinkinderen die op vakantie zijn, jajaja ik weet het drie weken zonder moet kunnen en dat kan ook wel maar ja als beide partijen elkaar missen.....Het was heerlijk, nu pas een bericht over ons zomerkamp week 7. De bedoeling hiervan was dat we foto's namen van dingen die wat over ons vertellen. Pfff, ja en dat dan op een tag van 11 bij 22 zien te krijgen. Dat kostte mij een middag achter de computer rommelen en, vraag me niet hoe, uiteindelijk lukte het me alle foto's in een collage te krijgen en op formaat 11 bij 13 af te drukken, pfff gelukkig was ik al grijs:-).
Deze tag is van Joukje:
Yvonne maakte er een drieluik van:
En deze vind ik wel zo geweldig, vast houden aan de vorm en toch zo'n groot werkstuk maken, helemaal top!

7 opmerkingen:

 1. Heel leuk idee van jullie coby en je tag is mooi geworden. Zo leer ik je een beetje beter kennen door al die foto's!.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je "zelfportret" HEEL goed gelukt.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf hoe die van jou is geworden! Yvonne heeft natuurlijk een superslimme uitvoering gemaakt... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke opdaracht vind ik dit, ik ga er ook nog mee aan de slag en leuk om je op deze manier nog wat beter te leren kennen Coby. Knap dat dit allemaal op één tag past en ik kan me voorstellen dat je dol op je tuin bent, wat een heerlijke plek!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige uitwerking van deze opdracht Coby, leuk om te zien op al die kleine fotootjes. En wat geweldig dat wij in de sidebar staan van je blog. Misschien moeten we wel een speciaal logo maken en allemaal dezelfde foto gebruiken, net als de stamping angels?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit ziet er weer prachtig uit en wat een werk heeft Yvonne ervan gemaakt. Ze zijn weer allemaal heel mooi en ook die van Joukje
  Fijn dat het jou gelukt is om een collage te maken en daar zal ik me ook eens in verdiepen.
  Fijne avond en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het zo knap dat je een collage met de computer hebt gemaakt, ik maak een diepe buiging voor je: buigerdebuig.
  Gaaf dat we in de sidebar staan.
  Het idee van Alida vind ik geweldig...een eigen logo maken!
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!