zondag 4 augustus 2013

Stamping Angel

De oplettende blogbezoeker zou het al kunnen hebben lezen: sinds 1 augustus ben ik een Stamping Angel. Dan ben ik een lid van een groep die allemaal besmet zijn met het stempel virus. Kan erger! Wat doet de groep? We maken boekjes voor een ander lid van de groep, een boekje om in te stempelen. Dat boekje gaat dan op reis langs verschillende leden die er allemaal iets in maken en het weer doorsturen. Is het boekje vol dan gaat het naar degene waar het voor gemaakt is. Als dank maakt die dan een boekje voor degene die het gekregen boekje heeft opgezet. Leuk toch? En er zijn al zoveel mooie projecten gemaakt! Nu ik ook een stempelende engel ben gingen mijn handen jeuken. Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met een boekje: Graffiti of my live! van Dina Wakley. De opzet was genieten, zoveel van geleerd maar toen ik er in moest gaan schrijven was het helemaal gedaan met de pret, al het moois was weg. Nee dat is niet voor mij. Ik heb de mooie stukken bewaard en die gebruik ik zeker nog maar het zal nooit een boekje worden. De basis van deze workshop heb ik gebruikt om dit boekje te maken. Ik had een thema in mijn hoofd maar naarmate het boekje groeide merkte ik dat dat thema niet paste. Daarom is het Flowers geworden, de zachte zomerse kleuren schreeuwden daar naar mijn mening om. Dit is de basis, nu nog in elkaar naaien en zelf twee bladzijden vullen met bloemen, nou dat gaat vast wel lukken.

9 opmerkingen:

 1. Gaaf Coby, dat gaat vast een heel mooi boekje worden.
  Leuk dat we nu ook projecten op mogen gaan zetten.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Coby en wat leuk dat je nu ook een stamping angel bent, dat beloofd mooie projecten, ik ga er van genieten....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. owww gaaf hoor,\!! Ik ben (gezond) jaloers hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er gaaf uit met die zachte tinten! Veel plezier met het werken in de boekjes! Zonnige zondag, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er superleuk uit Coby! Ik ben ook druk doende met m'n eerste boekje.

  groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heel mooi boekje met prachtige bladzijden heb je gemaakt.
  Ja dat is ook jammer om er in te schrijven.
  Fijne dag en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dit weer supermooi en leuk Stamping Angel Coby, dat wordt een heel mooi vrolijk boekje, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk Coby zoals je met het boekje bezig bent, de tinten zijn erg mooi!
  Veel plezier met en bij de Stamping Angels hoor!

  groetjes, Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!