zondag 26 mei 2013

eigen boekje maken

Jullie zullen vast wel merken dat ik steeds minder met uitdagingen mee doe, ik miste het doen van wat ik graag wilde. Daar kwam ik niet aan toe en ik baalde daar steeds meer van. 1 Van de dingen die ik al een heel lange tijd wilde was kaarten maken aan de hand van de Art Specially boeken die ik inmiddels heb en ook uit de Craft Stamper. Daar ben ik nu mee begonnen. Deze kaart heb ik gemaakt nav een artikel in Art Specially 1 over paper lifting. De pagina heb ik gekleurd in dezelfde kleuren als de kaart en daar komt straks nog een beschrijving op met hoe, met welke materialen en voor wie ik deze kaart gemaakt heb:-)

11 opmerkingen:

 1. Wauw Coby wat is dit mooi geworden, ik vind het prachtig, echt supermooi. Blijf jij maar lekker de dingen doen die je echt graag wil doen, super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker veel op te zien, ziet er weer mooi uit. Doen wat je zelf het leukst vindt, levert ook de mooiste resultaten op en vooral voldoening!
  Groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooiiiiii , lekker doen wat je leuk vindt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Coby en heel herkenbaar wat je zegt, ik zit soms ook met zoveel wat ik 'moet/wil' doen en dan kom ik aan eigen dingetjes niet toe, misschien moet ik je voorbeeld gaan volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren en heel fijne lay-out zo! Fijn dat je je eigen reis bepaald in hoe en wat je wilt ontdekken in deze grote stempelwereld! Ik kijk graag verder met je mee... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goeie beslissing en een mooie kaart is het geworden.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super super mooi Coby en er is zoveel moois op te zien.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig Coby en blijf vooral maken wat je zelf mooi vind!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Naar je eigen gevoel luisteren, geeft vaak de mooiste resultaten Coby...wat goed dat je dat gevoel gevolgd hebt...prachtig resultaat!

  groetjes Alie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kijk deze had ik dus alweer gemist, maar het is een prachtig mooie kaart Coby
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aah Coby, wat een mooie kaart heb je gemaakt. Ik geef je helemaal gelijk hoor door minder uitdagingen aan te gaan. Ook ik ben aan het minderen, wil ook meer eigen dingen doen en dat bevalt mij ook heel goed.
  Maar wat je ook zegt; ik heb ook heel veel geleerd door alle uitdagingen.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!