dinsdag 16 april 2013

Creative ladies 7

De een na laatste uitdaging voor dit eerste jaar van ons groepje creativelingen. Deze keer was de uitdaging Resist en kleur. Voor resist heb ik verdunde Gesso gespoten op de cirkel na goed te laten drogen sterk verdunde refill ink er op gespoten. Afgewerkt met een mooie stempel. De cirkel is voor Alida dus paars is geen verrassing. Bij kleur heb ik op aquarelpapier 1 druppel refill inkt laten vallen en heel voorzichtig er op sprayen, Vervolgens de volgende kleuren tot je tevreden bent. De naaimachine staat nu altijd op mijn bureau, ook dat is hier te zien.

7 opmerkingen:

 1. Wauw wat heb je dit weer schitterend gedaan Coby, zo mooi ook die kleuren, ik vind het weer prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAt is dit prachtig Coby!!!
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geworden, Coby! Vooral de eerste vind ik met die kleuren helemaal top! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en die cirkels zijn inderdaad in mijn bezit, ik ben er erg blij mee en de bovenste is qua kleur ook mijn favoriet, dank je wel Coby.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke uitdaging bij jullie Creative Ladies. Je rondjes zijn echt weer heel mooi geworden. Mooie kleuren en een leuke techniek gebruikt.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!