woensdag 17 april 2013

Chaos

Terwijl ik met een ander projectje bezig wat bleef dit achtergond papier over en had ik er gelijk een doel voor: de uitdaging van Art Journey. Die is nml. scheuren. De achtergrond is gemaakt door op elkaar afgestemd papier te snijden en scheuren op te plakken en vervolgens onder de naaimachine door. Terwijl ik wist dat ik dit wilde gebruiken kwam ook de volgende page challenge van Art Journal Freedom bij mij boven,: maak een pagina waarbij je alle regels van compositie aan je laars lapt.

10 opmerkingen:

 1. Wat een goede combinatie van de twee uitdagingen! Leuke kleuren en ondanks de vele papieren toch fijn om naar te kijken; knap! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele goede combinatgie van twee uitdagingen Coby.. heel mooie gedaan ! Dankjewel dat je weer meedoet aan de Challenge van Art Journey..

  gr. Dianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nou, dat is goed gelukt Coby, wat een chaos, maar wel een heel leuke chaos, ik blijf kijken en zie steeds wat nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dit weer super gedaan Coby, helemaal leuk met die tekst, een chaos is het zeker, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great idea and I love how you realized it. Gorgeous. Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gescheurd, gestikt...Love your chaos :)
  Fijn dat je meedoet met de Art Journey Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke chaos, Coby! Veel gescheurd, dus helemaal passend bij de challenge van deze maand. Bedankt voor je bijdrage.
  Groetjes, Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een geweldige leuke creatieve chaos! Maar toch ook nog best geordend want het is móóie chaos! Wie weet val je er wel mee in de prijzen :) Ik wens je een heel fijn weekend toe! groetjes van Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dit wel een heerlijke chaos hoor Coby! Mooie kleuren, veel leuke details en in het oog springende dingen, helemaal goed!!!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!