zondag 10 maart 2013

Goede morgen

Vandaag weer een dag van opruimen en schoonmaken. Vrijdag beneden alles gesopt, gisteren onze slaapkamer en een begin gemaakt met mijn hobbykamer. Grote gutten wat een bende, eerst alles afzuigen, daarna een sopdoek eroverheen en op mijn kamer alles veranderen omdat er een fonteintje komt en er daardoor een kast vanaf moet. Vandaag daarmee doorgaan en dan hoop ik vanavond wat uitwerkingen te kunnen maken. Gisteren vond ik tijdens het opruimen een kaft van tafelzeil, papier om een boekje te maken lag al kant en klaar en vanmorgen eerst een lintje gepakt om er een boekje ala Donna Downey van te maken. Het grote witte papier is gewoon cardstock en de tussenstukjes: aquarelpapier, zakjes en grote tags. Wat een uitdaging om dit boekje te gaan vullen. ----------------------------------------------- Als ik 's avonds tv kijk, Ben vindt het wel eens gezellig als hij mij ziet :-), zit ik tegenwoordig te borduren. Het begon toen ik onverwachts een dag in het ziekenhuis moest blijven terwijl Ben allerlei onderzoeken had. Een dag zitten en niets doen, echt niet! Ik naar het winkeltje en een borduurwerk gehaald waar ik niet bij hoefde na te denken. Ik heb ook veel telpatronen gemaakt en er liggen nog wat half af producten boven, maar dan moet je weer zo opletten. Dit kussen was zo af, wat ik er mee moet??????????????????????????????------------------------------------ ---------------------------------------------- Toen zag ik een kussen waarvan ik dacht: dat is wat voor Guus! Een schot in de roos, elke keer als hij komt gaat hij eerst kijken hoe ver ik ben en moet ik tekst en uitleg geven waarom ik iets wel of niet gedaan heb. Er is nog zo'n kussen van een ander formaat dat ga ik vandaag maar bestellen :-)------------

9 opmerkingen:

 1. Super leuk jouw boekje. Tot nu toe had ik weinig met mixed media en journals maar het begint steeds meer te kriebelen.Zie zo veel gave creatieve dingen. Straks, in april, op de beurs in Zeist maar eens goed rondkijken. Lia zal vast genoeg bij zich hebben;-)
  Lekker werkje hè borduren? Kan me voorstellen dat Guus met ongeduld wacht op het stoere kussen.
  Succes met schoonmaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooi boekje heb je gemaakt Coby, erg leuk. En ook al aan het borduren, ik hoor het in mijn omgeving veel meer,succes met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Coby wat een schattig/mooi album heb je gemaakt en dan nog mooie borduurwerkjes ook.
  Ziet er mooi uit hoor.
  Succes met je kamer.
  Fijne zondag en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh je hebt het er maar druk mee, nu alles weer schoonmaken maar denk maar zo Coby straks is alles boven een paleisje. Wat een schitterend boekje zal dit worden, ik vind de voorkant helemaal geweldig, ben benieuwd hoe je het gaat vullen. En dan je geborduurde kussens helemaal te leuk, heb ik ook nog in het verleden gedaan maar dan inderdaad de telpatronen, nou nee nu ik het me bedenk ook deze kussens en ook van die knoopkussens, is ook heerlijk ontspannend en dan ziet je man je ook eens een keer hahaha ;-)
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop dat je gauw uit de verbouwings troep bent en weer lekker op je kamertje kunt knutselen. Vind het knap dat je dit nog hebt kunnen maken tijdens de verbouwing.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk boekje! En lekker he, borduren? Heb ik jarenlang veel gedaan (als dochter van een handwerklerares en ouders met vroeger drie wol/enhandwerkspeciaalzaken vind ik dat niks bijzonders) Ik heb nu de keuze gemaakt voor het stempelen; helaas heeft een dag niet meer uren... Denk dat Guus er wel weg mee weet als het af is! Fijne zondag en succes met het poetsen en herinrichten! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een grappig boekje, lekker fleurig.
  Ik verheug me nu al op wat er in komt te staan.
  Stoer kussen voor Guus!
  Voor borduren heb ik geen geduld...dat laat ik aan mijn moeder over, zij heeft engelengeduld en maakt echt de prachtigste werken...dat had bij mij allang in een hoek gelegen.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!