maandag 25 februari 2013

missing you

Na al die vieze handen klusjes de laatste dagen nu eerst maar een CAS-kaartje gemaakt. Bij LIM is de uitdaging: paper piercing. Ik bedacht me dat ik nog wat borduurmallen had liggen en kijk, die doen nu mooi een goede dienst voor mij!----------------------------------------------------------------------------- After a couple of day's with very messy hands I wanted to make a very clean card, so the challange of LIM was great for me! First time I did paper piercing but I love it!

8 opmerkingen:

 1. I'm glad we introduced you to a new technique Coby... you did it brilliantly!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ja zeg, dat is nog een mooie CAS en wel met een borduurmal gemaakt. De stoel vind ik erg leuk met de tekst. Toppie Coby!
  Fijne dag en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk, dat is dan weer fijn dat je zo'n mal weer kan gebruiken! (jammer dat ik die niet heb...) Mooie kaart geworden; heel uitdrukkingsvol die combi van stempels! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahahaha, ik las "paper piecing" (papier patchwork) dus ik snapte hem niet helemaal (beetje blond)
  Handige truc, hoor met die borduurmal. Ik kan nl. niet in rechte lijnen prikken en dan heb je op deze manier een mooi rechte lijn.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooi CAS kaartje is dit weer, jij bent echt van alle markten thuis, leuk om wat te borduren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart is dit.
  Lieve groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!