zondag 10 februari 2013

love

Wat een bevalling, nee niet de geboorte van Bob maar deze lo. Ja ik maak ze nu een tijdje maar heb er nooit een workshop voor gevolgd. Dat heb ik gisteren gedaan, omdat nog niet helemaal duidelijk was wat we zouden gaan maken had ik twee zwart wit foto's van Bob meegenomen. De workshop was van 10 uur tot 13.00 uur. Voor de zekerheid een broodje meegenomen, want dat is wel de tijd dat ik trek krijg. Van onze oudste dochter mag ik geen honger zeggen, dat kennen wij niet zegt ze altijd en gelijk heeft ze. Nou om 1 uur waren we halverwege en toen we om 4 uur weggingen omdat ik ook nog een feestje had dat om 5 uur begon was het nog niet af. Kleine inschattingsfout van de winkel, haha. Wat de bevalling was: ik heb nog nooit zo uitbundig met bloemen gewerkt en dan nog omhoog gaan in je lo, oh help! Bovendien waren de spullen die klaar liggen rose. Ja dat kon ik ons mannetje natuurlijk niet aandoen dus blauwe bloemen in de winkel gekocht en daar mee aan de gang maar voordat die eerste bloem er op zat en dan die organze er tussen frutten. Ik was zo bang dat het allemaal te tuttig zou worden. Thuis gekomen, ik was dus nog niet klaar, wat spulletjes er af gehaald en naar het feestje gegaan, dat was erg gezellig! Vandaag er voor gaan zitten en alles wat ik gisteren geleerd heb rustig overdacht en aan de gang gegaan, ehhhh ik vind hem nu eigenlijk wel heel leuk geworden, haha. Ben ik een bloemen mens? Dat weet ik nog niet maar ik weet wel dat werken in laagjes ook hierbij heel belangrijk is.Action, here I come! Ook het werken met glimmermist: nooit eerder gedaan maar wat een leuk effect! Wat vinden jullie trouwens van die moddeling paste op de foto, te leuk toch. Oh wat zijn er toch veel leuke dingen te doen:-)

9 opmerkingen:

 1. Oh wauw wat is dit schitterend geworden Coby, helemaal super, wat een gave workshop heb je weer gevolgd, ik vind het te gek.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwww...wat een prachtige LO Coby en wat is er veel te zien :) Leuk die mini lampjes en dat moddeling past op de foto is echt een geweldig idee. Ondanks de vele bloemetjes is het toch een hele stoere pagina geworden, knap gemaakt Coby!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit een geweldig mooi stoere LO geworden. Daar mag je natuurlijk wel een beetje de "vrouwlijke" kant van Bob laten zien, want elke man heeft die, zoals elke vrouw een beetje mannelijke kant heeft. :-) :-)
  Super leuk die bloemetjes op deze manier.
  Waar heb je deze workshop gevolgd?

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw wat mooi! grappig die kleine gloeilampjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto en de modelingpaste plus kleuren zijn ook gaaf. Net als de gloeilampjes. Zijn wel veel bloemen. Op zich vind ik blommetjes best leuk, maar dit zijn er echt veel... Gelukkig dat je wat stoerdere kleuren kon kopen! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Enorm leuke layout coby en die bloemen kunnen heel goed bij deze pracht foto van Ben.
  Het was dan een behoorlijke bevallig, maar wat heb je er wat moois van gemaakt.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou dit was ik inderdaad niet gewend van jou maar o wat is hij mooi geworden. Ik hou daar wel van.
  Groetjes Eve.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw, wat een supermooie LO Coby, heel anders dan je andere werk, maar absoluut prachtig en daar moet je zeker mee doorgaan. Geweldig wat is er veel te zien op je LO, ik ben dol op deze stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je raakt niet uitgekeken op deze lo. Zo mooi, zoveel te zien en wat een werk heb je hier aan gehad! Vind vooral de lampjes zo leuk bedacht! Hoop dat je met lo's maken doorgaat!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!