zaterdag 29 maart 2014

Coby's Saturday

Nee ik mag nog niets verklappen over de nieuwe stempels 
van Stampotique die er aan komen,
maar ze zijn leuk! Nog even en ze worden openbaar,
De Craftorij verkoopt ze al op de beurs omdat
1 van de ontwerpsters daar een make and take
geeft op beide dagen.

Voor deze zaterdag heb ik een houten bakje gepimpt.
Daar staan mijn krijtjes en drie in één potloden
van Stabilo in, Zo leuk zo'n bakje op je tafel!
Gebruikte stempels: Spidergrass, Keep Calm en Birdy Up.

11 opmerkingen:

 1. Schitterend wat heb je dit leuk gemaakt Coby en leuk ideetje ook.
  Die stabilo heb ik ook en zo heb je ze ook nog eens goed in het zicht en gebruik je ze waarschijnlijk ook vaker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend bakje Coby en je bent tegenwoordig zo creatief dat ik je post bijna niet kan volgen , je vorig kaart was ook schitterend!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk leuk, ik ben zoooooooo benieuwd naar de nieuwe stempels!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk zo'n gepimpt bakje op je bureau Coby, heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een feestje op je bureau, gezellig zo'n bakje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What a wonderful pencil box, I just love it!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ziet er weer prachtig uit en ik word wel erg nieuwsgierig naar die nieuwe stempels!!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zag 'm al op het Stampothique-blog en vind 'm gaaf! Heerlijk om iets te kunnen hergebruiken en er zo nog 2x lol mee te hebben! Fijn weekend verder, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. What an absolutely beautiful box, Coby. How nice that you made something so beautiful for your art table which you can enjoy! Perfect quote for the box, too!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Coby,
  Ik kon je mail nergens vinden, dus doe ik het even zo...

  In de herfstvakantie ga ik op een heel bijzondere expeditie: de Edukans Onderwijsexpeditie naar Ethiopië. Met een team van toekomstig leerkrachten ga ik in Ethiopië onderzoeken hoe het onderwijs in elkaar steekt en ervaren we hoe het is om daar zelf les te geven. Hierdoor ontdekken we de verschillen tussen het onderwijs in ontwikkelingslanden en het onderwijs in Nederland. Ik weet zeker dat deze expeditie een geweldige, waardevolle ervaring wordt.

  In Ethiopië is naar school gaan niet vanzelfsprekend. Terwijl onderwijs de basis is voor een betere toekomst. Met de Edukans Onderwijsexpeditie kunnen wij daadwerkelijk kansarme kinderen naar school helpen. Want de opbrengst van de acties die we houden, gaat naar een aantal onderwijsprojecten die we in Ethiopië bezoeken.

  Aan deze Onderwijsexpeditie zit een kostenplaatje. Ik betaal zelf mijn vlieg- en verblijfkosten en daarnaast heb ik toegezegd tenminste €1000,- bij elkaar krijgen voor onderwijsprojecten in Ethiopië. Als toekomstig leerkracht vind ik het heel belangrijk dat alle kinderen naar school kunnen!
  Mijn concrete vraag aan u is of u iets wilt sponsoren wat ik kan verkopen. Denk aan uw kaarten, posters of andere producten, waarvan de opbrengst naar mijn doel gaat. Ook kunt u natuurlijk zelf iets verkopen en de opbrengst (of een deel) aan mij schenken. Eerder is er een kaartenactie gehouden, waarvan een deel van de opbrengst naar mij ging. Deze actie is erg goed gegaan en heeft een bedrag van € 55,- opgebracht. Op mijn blog plaats ik maandelijks een Edukans Update, hier kunt u ook nog een kijkje op nemen voor meer informatie: theezakjes-rensina.blogspot.nl

  Mocht u een gift willen overmaken, dan kan dat via mijn persoonlijke actiewebsite http://rensinasteursma.inactievooredukans.nl. Ook laat ik u door een verslag op mijn website weten hoe alles is verlopen. Daarin vermeld ik ook alle sponsoren! Ik hoor graag uw reactie.

  Alvast bedankt voor uw inspanning!
  Vriendelijke groet,
  Rensina Steursma
  rensinasteursma@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!