zaterdag 4 januari 2014

verjaardagskalender.

Een tweede blogpost vandaag als designer, dit keer van Stampotique. Zaterdag is mijn vaste dag dat ik een uitwerking plaats op het Stampotique Designers Blog. Elke dag kun je hier geïnspireerd worden door mensen die veel van Stampotique stempels houden. Dit blog staat los van het Stampotique Designers Challenge Blog waar elke week een uitdaging geplaatst wordt waaraan iedereen mee kan doen als je maar een stempel van Stampotique op je uitwerking gebruikt. Heb je er vragen over: mail me even of schrijf het bij opmerkingen dan komt het ook goed. Hierbij kun je eens in de maand een cadeaubon van 30 dollar winnen. Te besteden aan stempels, JOEHOE! Elke eerste zaterdag van de maand maak ik een blad voor een verjaardagskalender, zo heb ik aan het eind van het jaar een mooie zelfgemaakte verjaardagskalender op de wc hangen. Wie doet er met me mee en maakt ook een kalender, het blad waar ik de kaart op plak heb ik zelf op de computer gemaakt en geprint op lila papier.
Gebruikte stempels: Tree-6112, Wee Owl-3041, Kitty-6096, Months-7222

12 opmerkingen:

 1. Dat wordt een geweldige kalender Coby, de eerste pagina is al top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is deze leuuuuuuuuuuuk en zo schattig dat uiltje in de boom.
  Weer knap gemaakt Coby.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk idee Coby en wat een mooie 1e maand is dit. Ik kijk al uit naar februari.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er weer super uit Coby, heel mooi gedaan.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi gedaan Coby!! erg leuk idee ok zo zelf een kalender te
  maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig Coby en wat een leuk idee zo'n zelfgemaakte kalender! Je CAS kaart is ook super, leuk dat we tegelijk gastdesigner mochten zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. What a great idea, making a bday calendar sheet each month. I need to do this. Your January sheet is lovely.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig Coby !! en ook al heb ik enorm veel van die stempels ik ben er nog niet echt mee bezig, misschien vind ik bij jou wel de nodige inspiratie om er toch mee aan de slag te gaan!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb 'M even vergroot geopend, wat is deze prachtig Coby! Heel mystiek op de een of andere manier, mooi! Ik kijk al uit naar februari!

  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem leuk Coby ! Wist je trouwens dat ze in Engeland en Amerika het fenomeen verjaardags kalender niet kennen.
  Kijk maar naar Claudines' comment. Misschien leuk om dit typisch Nederlandse gebruik uit te leggen.
  Corrie x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Birthdays, sadly, often get lost in a busy calendar, and one ends up sending "belated" birthday cards. This idea is totally brilliant, Coby. Birthdays have a calendar all their own--and an artful one, at that! Good on you, my friend!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!