dinsdag 3 december 2013

Kertsversieringen.

Zo, dinsdag alweer en dat betekend een nieuwe uitdaging op de Facebookgroep van de Craftorij. Dit keer heb ik als thema gekozen: stempel eens op iets anders! Zelf ben ik gaan stempelen op hout en stof:
Het vogeltje is gestempeld op een schijfje hout. Dat schijfje heb ik gekocht bij Intratuin, daar stond een rendier op. Dat heb ik er afgeschuurd Gesso op het schijfje gesmeerd en het vogeltje gestempeld. Met potlood het buikje iets bruin gemaakt, de snavel rood en het sterretje een gouden tipje gegeven:
Het houten hartje, daar had ik een zakje van liggen, ooit gekocht voor een appel en een ei in zo'n goedkope winkel. Ook hier weer eerst Gesso op gedaan en daarna de stempel gezet. Omdat dit nogal ruw hout is heb ik de stempel daarna nagetekend met een Posca stift. Met een prikpen een gaatje gemaakt en touwtje erdoor:
Het stoffen hartje: op rommelmarkten zoek ik altijd naar naturel stofjes, zo ben ik ook aan deze stof gekomen. Een mal gebruikt van een hartje en twee maal uitgeknipt. De engel gestempeld en met een bruin potlood wat schaduwen gemaakt, je ziet het nauwelijks maar als het er niet zit is het wel wat kaal. Wat opvulstof ertussen samen met het touw. Onder de naaimachine en niet te netjes twee keer om het geheel naaien. Tot slot nog de zijkanten wat opruwen:
Hebben jullie zin gekregen om mee te doen? Ga dan hier heen. Gebruikte stempels: Van Stampotique: Starbird With Chick- 3059, Daniël's Hearts- 6109 en Daniel's Tree Topper- 6157

11 opmerkingen:

 1. Een leuke uitdaging weer! Moet er eens goed over denken, maar deze mooie werken helpen daar wel bij! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. These are fantastic Coby! Thanks for sharing

  BeantwoordenVerwijderen
 3. love your use of the stamps, great idea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kerstversiering Coby, heel mooi ik kijk al uit naar een plaatje van je Kerstboom met die leuke versiering der aan!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit een heel leuk idee, Coby. Ik ga ook maar eens denken !!
  Corrie x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee Coby, ook heel geschikt voor aan een kadootje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat prachtig gemaakt weer Coby, ziet er weer top uit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dit is ook alweer zo mooi gemaakt Coby.
  Toppie!
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 9. These are just amazing, Coby! Love your stamping on wood, especially the hearts!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!