dinsdag 17 december 2013

Goud!

Ja een logische uitdaging dit keer: gebruik goud, op de facebookgroep van de Craftorij. Want voor mij was dit jaar er één met een gouden randje op Stampotique gebied. Eerst mocht ik een maand gastdesigner zijn en toen kwam het bericht dat ik volgend jaar deel mag uitmaken van het Stampotique design-team. Wil je meedoen? Ga dan hier heen, de enige spelregel is dat je in ieder geval 1 stempel van Stampotique gebruikt.

7 opmerkingen:

 1. Wat een supermooie stempel om met goud te werken! Mooie kaart! Ik moet eens heel hard nadenken hoe ik dit ga doen... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat komen de kleuren prachtig tot hun recht op de zwarte ondergrond Coby. S6 in het Stampotique team...maar dat lukt jou!! :-)

  groetjes, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, dat goud op de zwarte kaart !
  Corrie x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg mooi Coby en inderdaad een jaar met een gouden randje voor je, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi dat goud op zwart, leuke uitdaging!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke uitdaging en een mooie toepasselijke tag Coby,leuk dat je ook volgend jaar met je favoriete stempels mag blijven ontwerpen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This piece of art is deserving of a gold medal, Coby! You have used a beautiful image and just improved it by your wonderful use of color here. Love it against the black background.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!