zondag 1 december 2013

Feest!

Wat een feestje vandaag op mijn blog! Eindelijk mag ik het jullie vertellen: ik zit in het design team van Stampotique! A dream come true! Onze schoonzoon vroeg begin dit jaar: wat lijkt je het leukste om te bereiken met je hobby? Mijn antwoord: designer worden bij Stampotique maar dan zal ik nog wel het een en ander moeten leren hoor.....Wat was ik blij toen ik de vraag kreeg of ik mee wilde doen. Het moest nog een tijd geheim blijven tot alles achter de schermen geregeld was maar nu mag ik het van de daken schreeuwen! Er zijn twee teams samengesteld: één voor het Stampotique Designer's Blog en één voor het Stampotique Designers Challenge Blog. Ik zit in het team van het Stampotique Designer's Blog samen met 6 andere creatieve mensen! Wij plaatsen elke dag een post op dit blog om iedereen die van Stampotique houdt te inspireren. De zaterdag is het "mijn" dag, elke zaterdag mag ik iets plaatsen hoe geweldig is dat! Elke woensdag wordt er een nieuwe uitdaging geplaatst op het Stampotique Designers Blog. Ik hoop dat ik jullie regelmatig tegen kom op één van de Blogs en niet te vergeten bij de 2 wekelijkse uitdaging van Stampotique op de Faceboek groep van de Craftorij. Nog meer feest toen ik zag dat gisteravond het aantal volgers op 100 was gesprongen: dank jullie wel allemaal voor het volgen van mij en voor jullie lieve opmerkingen elke keer weer, ik vind het altijd zo leuk om te lezen! De kaart die ik nu plaats is er 1 van de uitdagingen met Joukje, omdat we elkaar gisteren gezellig zagen en de kerstpost er aan komt hebben we de kaarten maar aan elkaar meegegeven, morgen plaats ik de andere uitwerkingen, vandaag krijgt deze kaart met Stampotique stempels even een alleen recht:
Gebruikte stempels: Beauty Mosaic 7076, Single Tear 7126.

22 opmerkingen:

 1. Wauww wat een geweldig nieuws Coby!! Wat mag je trots zijn!! Je maakt ook heeele mooie creaties. Gefeliciteerd!! Lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk voor je Coby en verdiend ook, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Congrats, Coby!

  I look forward to seeing your awesome creations for their team! Wow!

  Claudia x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is ontzettend gaaf Coby, gefeliciteerd! Dat je maar heel veel plezier aan het designerschap mag beleven en veel mensen inspireren mag, maar jouw creaties kennende gaat dat zeker lukken!

  Fijne zondag en tot gauw, groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend gaaf voor je! Gefeliciteerd en veel plezier gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Coby,
  Van harte gefeliciteerd met je DT plek in het Stampotiqueteam!
  Veel plezier toegewenst!
  Liefs van Paulien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd!!! Wat een super nieuws!! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een fantastisch nieuws!! Gefeliciteerd en heel heel veel plezier!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jihaaaaaaaaaa !!! Geweldig Coby en dubbel en dwars verdiend !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Top Coby...je wens uitgekomen!! Van harte gefeliciteerd met je plekje in het Stampotique DT...je verdient het ook en de ST.stempels passen perfect bij jou :-)
  Heel veel plezier in het DT ...ze hebben een goede keus gemaakt daar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi hoi ik spring gezellig met je mee van blijdschap Coby en natuurlijk gefeliciteerd met je Stampotique DT-schap.
  Heel veel plezier en dat gaatje vast lukken..
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat ontzettend leuk voor je Coby, en echt verdiend, je maakt prachtige creaties met deze stempels, geniet er lekker van en deze kaart is een topper, mooi van kleur ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dubbel gefeliciteerd Coby, super leuk voor je en je hebt er inmiddels weer een volger bij zie ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd! Super dat je droom is uitgekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. GEFELICITEERD!!! Super dat je dat voor elkaar hebt gekregen.
  Ik vind je header met het stampotique erg mooi. En wat een prachtig paars kaartje.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 16. So thrilled to be another of the new DT members joining such a seasoned roster of continuing DT artists. Congrats, Coby, on your appointment to the Stampotique DT! I look forward to working with you!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wow gefeliciteerd, hartstikke leuk voor je!!
  Je maakt altijd erg leuke creaties met de stampotique stempels!! Deze kaart is ook weer een beauty met 1 van mn lievelingsstempels van ze!

  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo, nu nog even officieel: Van Harte gefeliciteerd, Coby. Jij ben hier echt op je plaats ! Ik verheug me er op met jou samen te kunnen werken !!
  Corrie x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd!!! Helemaal goed, helemaal "jouw" plekkie! Heerlijk, kunnen we daar nog meer van je zien... Deze is verrassend met het roze en weer mooi! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 20. beautiful card Coby, welcome to the team xx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!