vrijdag 6 december 2013

Art Specially deel 5

Alweer de laatste uitdaging van dit jaar en de laatste technieken uit deel 1. Dat betekend dat ik mijn boekje kan gaan afmaken, misschien dit weekend maar eens doen. Maar eerst de technieken, de eerste is de Mistique techniek. Ik moet eerlijk zeggen dat uit de beschrijving in het boek ik niet veel wijzer werd. Daarom ben ik gaan googlen en na lang zoeken heb ik een stukje met uitleg gevonden over deze techniek. De bedoeling is dus dat je, wanneer de hele kaart af is, je nog met witte kalkinkt witte accenten gaat aanbrengen om die vervolgens met je vinger weer uit te vegen zodat er een waas overblijft. Of mijn deze techniek veel heeft toegebracht aan mijn gestempelde? Ik weet het niet:-) De eerste kaart is van mij, de tweede van Joukje
De tweede techniek is werken met alcohol inkt en mijn uitwerking had ik al op het blog geplaatst maar ik wil hem toch in deze blogpost een plekje geven. De eerste is weer van mij en de tweede van Joukje:

6 opmerkingen:

 1. Dat zijn weer mooie kaarten van jou en Joukje! Leuk om zo een boekje vol technieken te maken... En heel leuk om te zien hoe ieder er een andere kaart mee maakt... Fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super wat een leuke creaties hebben jullie ervan gemaakt. Geloof dat die van Joukje en het kalk iets beter resultaat had, maar de creaties zijn werkelijk heel mooi.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ieder keer leren we toch weer bij.....kan nooit genoeg zijn....liefs Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kaarten van jullie alletwee, de paarse is toch wel de opper in dit rijtje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtig allemaal weer Coby, ziet er weer super uit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie serie kaarten Coby, leuke technieken hebben jullie toegepast. De bovenste is wel mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!