zondag 17 november 2013

wat een weekend.......

Vrijdag kwam Yvonne Koops naar mij toe, bepakt en bezakt met van alles en nog wat waar ik graag in wou kijken. Het was een rare dag, je hebt van die dagen dat er allemaal dingen gebeuren die net even anders gaan.....Nou zo'n dag was dat. Toen Yvonne kwam was net de monteur gekomen van de verwarmingsketel voor een beurt, zat Guus op de wc te roepen dat ik zijn billen af moest vegen en wilde Bob ook op de wc zitten( draagt gewoon nog een luier maar wat broer doet moet hij ook). Yvonne met Ben samen de auto leeghalen, ik de jongens helpen, Yvonne in het voorbijgaan een knuffel gegeven. Komt een monteur naar beneden of ik even mee wil komen naar boven......Ben en Yvonne die niet wisten dat die er was en vroegen zich al af: waar is Coby nu gebleven: nou de ketel was opgegeven, GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR, een nieuwe dus........Hoi Yvonne, ga zitten ik moet even een nieuwe ketel uitzoeken:-). De monteurs met excuses zonder koffie de deur uitgewerkt en eindelijk koffie voor Yvonne met een heerlijke Zeeuwse Bolus, zo lekker! Ondertussen kwam Anne thuis, die had de 20 weken echo gehad....zij weten wat het is en houden het voor zichzelf, wij weten dat alles goed is, heel goed! Na de lunch eindelijk begonnen aan onze spiegels, Yvonne wilde de Andy Skinner techniek graag leren. Ondertussen: oh help het is de 15-de, ik moet de envelop voor de Creative Ladies op de bus doen......hij ligt klaar maar waar............Na een half uurtje zoeken: Yes! Wij naar de brievenbus, lekker eten en verder knutselen. Belt mijn broer, schoonzus opgenomen op de hartbewaking......Gelukkig gaat het nu goed en ligt ze op zaal. Rond 10 uur waren we klaar met de spiegels.
Maar moesten we nog wat lekkers maken voor de zaterdag. Wat hebben we gelachen, we kwamen soms niet meer bij, van het hele recept klopte niets en ja als het half elf is kun je ook niet nog even naar de winkel. Met de moed der wanhoop door gegaan en het rook lekker maar zag er erg mini uit. Uiteindelijk lagen we tegen 12 uur op bed om de wekker op 7 uur te zetten. Na een douche en een lekker ontbijt richting Ede, met de lekkere hapjes op schoot uit angst dat er anders niets meer over zou zijn bij aankomst. Wat leuk om bij binnenkomst alle Angels te ontmoeten, het was voor ons de eerste keer. Met heerlijk gebak begon een top dag. Projecten ruilen, elkaar de zelfgemaakte cadeautjes geven. Ik had voor iedereen een appel- vogelhuisje gepimpt:
Iedereen had er iets moois van gemaakt en zo verschillend allemaal:
De workshop kon beginnen, Marleen gaf hem en zij had voor ons een ordner bedacht om te maken: zo leuk! Hier ga ik er zeker nog meer van maken! Vanmiddag ga ik hem afmaken en kan ik hem jullie laten zien. Met tussendoor nog een heerlijke lunch en een groepsfoto van de Angels die aan deze dag hebben mee gedaan:
Marèl kwam me op halen en we zijn gelijk langs het ziekenhuis gereden, ik moest even mijn schoonzusje een knuffel gaan brengen:-)

15 opmerkingen:

 1. Hahaha, wat een geweldig verslag Coby.
  Mijn buik- en kaakspieren zijn nog aan het bijkomen van het lachen van afgelopen vrijdag.
  Maar wat was het gezellig, de afgelopen 2 dagen.
  We zouden trouwens niet misstaan in het nieuwe TVprogramma: "Klunzen in de keuken".

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heeeeerlijk verslag Coby!!! Heerlijk gelachen!
  Maar vooral fijn dat het met je schoonzusje nu goed (beter) gaat, en de echo van dochter goed was, dat zijn toch de belangrijkste dingen in het leven!
  Ik vond het ook super leuk dat je samen met Yvonne naar de Angelsdag was gekomen.
  Waar ik al zo had gelachen om jullie keukenprinsessenverhaal, heerlijk! Zal ik RTL eens vragen of ze naast alle professionele kookprogramma's iets zien voor jullie in een klunzenkeuken, die uiteindelijk wel met lekkere gerechten op tafel komt? Flink sponsoren met veel reclame tussendoor, want daar kunnen jullie naderhand weer een mooie stempel van kopen, ha ha!
  Lekker nagenieten vandaag!
  Lieve groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het plezier straalt van deze blogpost af, Coby....wat een heerlijke dagen heb je gehad (op de ziekenhuisopname van je schoonzus na) met Yvonne en de andere Angels. Leuk hoor, geniet maar lekker na :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk weekend heb je gehad zeg, qua creatief zijn dan!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeeehhh....wat een pech zeg, knap dat je er zo rustig onder beef Coby en er de humor van bleef inzien. Wat een mooi kado heb je voor de dames gemaakt zeg, super! Ook je gekregen kadootjes zien er prachtig uit. Fijn om te horen dat het met je schoonzus weer wat beter gaat, beterschap ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat het weer wat beter gaat met je schoonzusje.
  Je lijst is prachtig en zo te horen heb je veel plezier gehad !
  Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeps dat klinkt inderdaad als een pechdag Coby maar gelukkig is de dag erna helemaal super geweest. Fijn dat de 20-echo goed was, gelukkig gaat het weer iets beter met je schoonzus en balen van de ketel. Hou je taai.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow, wat een geweldige dag hebben jullie gehad zeg en wat leuk dat jullie de vrijdag er bij aan hebben geplakt, ziet er erg gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een gezellige dagen zijn dat geweest, gave spiegel hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk om je blog te lezen en wat een hectische dagen, gelukkig ook goed nieuws van je schoonzus, dat is fijn. En wat een gave spiegel heb je gemaakt.....super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een verhaal Coby maar ik herken die dagen wel. Wat een leuke spulletjes hebben jullie voor elkaar gemaakt. en de creatie van de workshop vind ik ook heel mooi.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk verslag en zo te lezen werd het slechte nieuws op de voet gevolgd door goed... zo blijf je tenminste een beetje in balans op zulke dagen! Het belangrijkste spreekt uit je hele post; geniet! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sweet Coby! This is one of those time when the translation did me no good at all. I have read, then reread your post and the only thing know for sure is that they was a whole lot of laughter going on and everyone was having a great time! Love the art projects...that I can see in any language! Mwah! Kay

  BeantwoordenVerwijderen
 14. pffft wát een verhaal!! Maar wel een heel mooie spiegel

  BeantwoordenVerwijderen
 15. maar ik vind jouw appelvogelhuisje toch wel errug gaaf hoor die je voor iedereen gemaakt had!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!