dinsdag 5 november 2013

Stampotique op Facebook bij de Craftorij

De Stampotique maand is voorbij, was erg gezellig met heel mooie uitwerkingen van super enthousiaste mensen. Zo enthousiast dat ze vroegen of we hier niet mee door kunnen gaan. Na overleg met Lia heb ik besloten om eens in de 14 dagen op dinsdag een uitdaging te plaatsen waarbij het de bedoeling is om in ieder geval 1 Stampotique stempels te gebruiken. Heb jij ook een Stampotique stempel liggen en vind je het leuk om mee te spelen? Meld je dan aan bij de Facebookgroep van de Craftorij en doe gezellig mee of kijk gezellig wat er allemaal te zien is. Dit is de link: de Craftorij. Mijn uitwerking voor de tag uitdaging:

6 opmerkingen:

 1. Leuke tag! Achtergrond van de huisjes van een gelliplate afdruk? Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig gemaakt Coby.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een te gekke tag Coby...Wat jammer toch dat de challenge van DC via Facebook loopt. Heb onlangs een 3de poging gedaan om het naar mijn zin te hebben op Facebook en die mislukte weer...ik vind het niets voor mij. Dus helaas, hoe graag ik ook wil...ik kan niet meedoen.
  Leuk voor jou dat iedereen zo enthousiast is en je iedere 2 weken een challenge gaat verzorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke tag Coby, ik vind je kerstkaartje uit je vorige post ook heel geslaagd, je blijft een bezige bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk Coby. Die engel is erg leuk, ik heb hem ook en wilde hem vandaag gebruiken maar je was me voor !!
  Groetjes,
  Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love you fun tag, Coby, and I hope to participate in at last *some* of the challenge on De-Craftorij! I don't yet have that angel, but I love her, and she is just not for just for Christmas!! Love that she is flying over those beautifully colored homes!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!