zondag 6 oktober 2013

World Cardmaking day

Gisteren was dat, wereld kaarten maken-dag. Marit, demonstratrice bij Stampin up, plaatste spontaan een oproepje op haar Faceboek: wie komt er daarom een kaartje bij me maken. Dat was niet tegen dovemans oren en zo ging ik gisteren middag met Miriam naar Leusden om een kaartje te maken. Ik had inmiddels al een stempel bij haar besteld maar nu kon ik gelijk eens kennismaken met Stampin up. Of ik daar zo blij van moet worden? Mijn portemonnee in ieder geval niet, hahaha. Mooie spullen hebben ze! Een verlanglijstje gaat er zeker komen. Ik heb bij haar een kerstkaartje gemaakt, jaja, nummer 2.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Coby, ik vond het erg gezellig gisteren en leuk om je te leren kennen. Je kaart is perfect geworden met dat lintje zo!
  Gezellige zondag gewenst!
  Groetjes,
  Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi kaartje en inderdaad die su producten zijn mooi, maar wel slecht voor de portemonnee, maar je hebt er ook veel plezier van Coby.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje. Ben wel benieuwd naar dat verlanglijstje :-)
  ps. Heb je mijn mailtje nog ontvangen?

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kerstkaartje!
  Zulke gezellige tripjes kosten altijd geld, haha
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a wondrous holiday card, Coby!! Love those patterns in the background. And, you have surprised me with unexpected Christmas colors! Genius. No other card will be like yours!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!