dinsdag 1 oktober 2013

Stampotique maand bij de Cractorij

Oktober, de Stampotique maand in Ede. Een gedeelte van de nieuwe stempels komen deze maand binnen, de eerste dozen zijn er al. Dat is een feestje waard:-) Daarom: 4 uitdagingen deze maand, als je aan alle uitdagingen meedoet maak je kans op een waardebon van 30 Dollar te besteden bij Stampotique of een Stampotique stempel. Verder is er 12 oktober een make and take met wat nieuwe stempels van Stampotique. Een feestje of een feestje? Dat dacht ik ook! Omdat ik bij de organisatie van deze maand zit kan ik niets winnen, terecht, daarom maak ik elke week een uitdaging om te inspireren. deze week is de uitdaging: rood, oranje en 1 andere kleur. Heb je zin om mee te doen, ga dan naar de groep van de Craftorij op Faceboook meld je aan en doe gezellig mee!

8 opmerkingen:

 1. Wat een schattig kaartje en een hele mooie tekst erop!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dit prachtig gemaakt Coby, ziet er weer top uit.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave tag, ik ga eens kijken of ik het 4 x kan volhouden, haha
  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, dat is de hele maand feest voor je Coby, geniet ervan en de anderen succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige tag, mooi van kleur en wat een schattig stempeltje. Ik zie hele mooie details, ben benieuwd wat voor moois je nog meer gaat maken ter inspiratie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Your accent color of green works well for this challenge, Coby! Just an adorable tag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke in het oog springende tag! Met mijn lage aantal Stampotiquestempels haal ik geen 4 weken zonder in herhalingen te vallen, maar ik kijk op FB graag naar al het moois! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!