dinsdag 3 september 2013

tekst

We leven tegenwoordig in een snelle tijd, we weten alles gelijk als er iets in de wereld gebeurd en ook alla social media houdt ons op de hoogte van al het wel en wee van iedereen. Nou ja , waar jezelf voor kiest dan wel. Facebook gaat ook het forum overnemen en de Craftorij is gisteren gestart met een facebook pagina waarop we nu alle uitdagingen gaan doen. Erg leuk, lekker snel en simpeler dan het forum. Wil je een kijkje nemen? Klik dan hier. Dus ook mijn uitwerking voor de maandelijkse uitdaging van Stampotique is te vinden op Facebook, de uitdaging was tekst in welke vorm dan ook:

9 opmerkingen:

 1. Haha wat een leuke tekst zeg! :)
  Ik ga even een kijkje nemen op de facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem ontzettend leuk gemaakt Coby en dat hondjes zo sweet he.
  Ik heb een poging op facebook gedaan en geloof zelfs een vriendschapsverzoek gedaan, maar veel meer weet ik niet van facebook. Moet mij er toch eens in gaan verdiepen.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart, mooie achtergrond met het aardige hondje erop en de zo bijpassende tekst, Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat heb je dit superleuk gemaakt Coby, helemaal te gek.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kaart! Die mooie achtergrond met de stencils. Een lieve tekst en ik vind het hondje zo leuk! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Coby, as a dog mama, I just have to love this! And, what's more, it's absolutely TRUE!! Beautiful coloring skills here, my friend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. schattig kaartje en leuk die tekst!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!