dinsdag 17 september 2013

ABC- boekje 1, A en B

Bij de Creative ladies, een mixed media groep, zijn we begonnen met ons tweede project, een alfabet boekje maken. Voor elke letter hebben we een figuur dat toegepast moet worden of een kleuren uitdaging. Ik heb de mooie uitwerkingen van Brigitta gekregen, ben je benieuwd? Klik dan hier. Zelf mocht ik mijn A en B sturen naar Esther, bij de A moest een MOO zitten en de B was een kleuren uitdaging. Dit zijn mijn uitwerkingen geworden:

9 opmerkingen:

 1. Geweldige uitwerkingen allebei. De A heeft een supermooie achtergrond.
  Het onderwerp bellen blazen vind ik zo leuk gevonden en heel ontroerend uitgewerkt.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn super mooie pagina's geworden Coby, heel origineel uitgewerkt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze zijn geweldig Coby! Zo origineel met dat plattegrond papier achter de auto en de stempel van het manneke is echt super lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi zijn deze! Moet een beetje lachen, omdat ik de laatste tijd bezig ben met stempels met daarop bellen blazende kinderen en zie deze hele andere stempel nu hier bij jou verschijnen! Mooi die cirkels erbij! En de achtergrond van de auto is ook weer mooi erbij! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kaarten Coby vooral de bovenste vind is zeer mooi!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit ziet er prachtig uit Coby.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ze zijn prachtig, wat gaaf die auto op de landkaart en wat toevallig dat Esther ook voor auto heeft gekozen, de 2e vind ik erg mooi qua kleur, opbouw en gewoon helemaal, toppertjes zijn het.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Coby wat een mooie uitwerking,geweldig,de bellenblaas

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!