zondag 11 augustus 2013

Art Specially

Een begrip in stempelland: Art Specially. Ze hebben geweldige tijdschriften, boeken en boekjes over stempelen, stempels en 1 keer per jaar een stempelbeurs in Zeist. De meeste stempelaars hebben 1 of meerdere boeken en/ of bladen. De boeken heb ik niet allemaal maar de prachtige tijdschriften wel. Ik bladerde er regelmatig in en pikte zo hier en daar een idee. Mijn vriendin Joukje heeft ze ook allemaal en we gaan nu alle tijdschriften doorlopen/ door stempelen kun je beter zeggen en maken voor elkaar 1 keer per maand 2 kaarten met dezelfde techniek en een beschrijving op een ATC in dezelfde stijl. Je snapt het zeker wel: daar worden weer mooie boekjes van gemaakt. Ken je Art Specially niet? Kijk eens hier.

9 opmerkingen:

 1. wauw, jullie zijn wel weer superactief, leuk idee ook om op die manier je boekjes weer eens door te gaan en dingen te proberen, uit te werken, goede tip. Mooie uitwerkingen van jullie allebei, ik ben benieuwd naar de uiteindelijke boekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie uitwerkingen! Gaaf! M´n favoriet is de eerste...
  Er staan ook wel heel veel technieken en inspiratie in! Daar kunnen we hier de komende tijd weer van "smullen"! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke technieken en mooie kaartjes zijn daar uit voort gekomen.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend weer Coby, supermooi zijn ze weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ziet er allemaal weer erg leuk uit en wat leuk dat jullie dat zo samen doen. je kan gewoon zien dat jullie hier veel plezier aan beleven door het enthousiasme dat je hier schrijft.
  super dames. Ga zo door.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeehh...jullie zijn lekker bezig zeg en wat een prachtige creaties, bedankt voor de link en de beschrijvingen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, ze zijn allemaal mooi, maar de eerste is toch wel mijn favoriet !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zit me helemaal te verlekkeren.
  Wat een mooie kaartjes hebben jullie gemaakt en het is zo leuk om al die technieken uit te proberen.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!