vrijdag 12 juli 2013

Voor Inge

Onze jongste dochter, Marèl 32 jaar, heeft een paar heel goede vriendinnen die er altijd voor haar zijn. En dat is niet altijd even makkelijk want vanaf haar 12de heeft ze veel problemen die op haar 14de leidden tot anorexia en daar vecht ze nog steeds tegen. Inge, die alles met haar heeft meegemaakt en er altijd voor haar was, heeft nu haar steun hard nodig. Vandaag 14 dagen geleden kreeg Inge te horen dat ze borstkanker heeft en gisteren is er 1 borst afgezet. 32 Jaar, een kleintje nog aan de borst en dan zo'n uitslag. Ik ben trots op Marèl die er nu voor Inge wil zijn en haar in ieder geval 1 dag in de week gaat helpen omdat Inge de komende 6 weken niets mag doen met haar arm. Ik ben gisteren de hele dag met haar bezig geweest en ben toen maar een kaartje voor haar gaan maken. In de Craft stamper van juli staat op blz. 6 een mooie opzet voor een canvas. Die stappen heb ik gemaakt op papier en dat gebruikt voor de bloemen. De kaart gaat vandaag op de post met de hoop dat de behandelingen die ze allemaal nog moet ondergaan succes mogen hebben.

12 opmerkingen:

 1. Een bijzonder mooie kaart voor iemand die nu veel steun kan gebruiken! Denk dat deze kaart haar zeker wat positieve energie zal geven! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw! heftig verhaal! je kaartje is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed van je dat je dit verhaal deelt en kunt delen! Een prachtige kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Coby wat een naar bericht, fijn dat ze er voor elkaar kunnen zijn en zo'n prachtig kaartje doet dan altijd goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is een bijzonder en mooi kaartje geworden.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een triest verhaal Coby, maar wat fijn dat je dochter er voor haar goede wil zijn in zo'n droevige fase...en wat attent dat jij zo'n meelevende kaart hebt gemaakt.

  groetjes, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ontzettend mooie kaart heb je gemaakt voor de vriendin van je dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een kippevel verhaal Coby, geweldig dat de meiden er zo voor elkaar zijn. Ik vind je kaart super mooi, dat zal zeer zeker gewaardeerd worden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kaart is natuurlijk erg mooi gemaakt Coby en zal zeker gewaardeerd worden, maar wat een akelig bericht. Ik hoop van harte dat ze nog heel heel lang vriendinnen kunnen zijn.
  Wens jullie veel sterkte en knuffel, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een heftig bericht... ik hoop dat ze allebei kracht kunnen halen uit deze mooie vriendschap. Prachtig kaartje...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Love your story about caring, Coby! And, your card is beautiful--especially with all that stitching, and will be well received!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat ook jij met haar meeleeft en dat laat merken door zo'n mooie kaartje te maken, zal door Inge heel erg op prijs worden gesteld.
  Fijn dat Marèl er nu voor Inge kan zijn, wat ook zeer gewaardeerd zal worden.
  We zullen duimen voor een goede afloop voor iedereen.
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!