zaterdag 6 juli 2013

Mijn stempels-kastje

Daar kom ik weer met mijn MP, gisteren heeft Ben voor mij een kastje opgehaald wat ik gekocht had via MP. Ik kijk altijd alleen maar in de buurt, binnen een straal van 5 km. Eerder deze week had ik 2 vitrine kastje gekocht voor mijn Stampotique stempels, ze lagen in een la, zonde dan kan ik er niet van genieten:-)Als volgende week de muren en plafond gewit zijn krijgen die een plekje en laat ik het jullie ook zien. Dit kastje was geschikt voor cd's en omdat ik dat een ideale manier vind van opruimen van de stempels heb ik het gekocht. Alle stempels die het formaat hebben om in zo'n doosje te passen zitten er in, de afbeeldingen van de stempels plak ik met dubbelzijdig tape vast in het doosje en als ik niet te veel stempeldoosjes in een vakje doen kan ik "bladeren" tussen de stempels. Helaas hebben niet alle stempels een mooi overzichtsplaatje zoals Art Journey dus die stempel ik dan zelf. Na een jaar zoeken, denken en schuiven denk ik dat ik eindelijk het punt bereik waarbij ik tevreden ben met de indeling van mijn werkkamer.

10 opmerkingen:

 1. gaaf Coby, zo heb ik heb ook ze ook staan. Alleen ik heb de doosjes genummerd, de afbeeldingen in een ordner gedaan, en ookweer genummerd .Als ik stempelen ga, kijk ik in mijn boek, zoek een stempel uit aan de hand van de afbeelding . Hoef je je alleen in je boek te kijken om te zien wat je hebt, hoef je niet al je doosjes bij langs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat ziet er heerlijk opgeruimd uit, lekker alles zo voor het grijpen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi systeem, lekker voor het grijpen en straks opgeruimd uitzicht en toch mooi inspirerend uitzicht... Fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow wat een opgeruimd systeem! Bij mij is het een bende, alles ligt door elkaar,haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ga je echt van genieten als je kamer klaar is.
  Tjonge wat een stempels zeg.
  Veel plezier met MP en wie weet kom je nog iets tegen.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er echt super uit Coby, zo heerlijk overzichtelijk zo, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit Coby, ik heb mijn stempels in grote ordner mappen en ook alles in mijn doorbladermap gestempeld en genummerd.
  Je moet op een gegeven moment wel, anders zie je door de stempels de stempels niet meer ;-)
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Coby, this looks great! My stamps are a mess, and I no longer know what I have! Love the show case!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!