zaterdag 27 juli 2013

templates

Sinds dit jaar koop ik de Craft Stamper, een prachtig Engels blad vol met ideeën en voorbeelden op stempel gebied. Mijn streven is om elke week voor Inge een kaart hier uit te maken. Op kaarten die ik voor haar maak krijg ik veel reacties van: wat goed dat je dat doet. Lief die reacties maar ik noem het meer om aan te geven hoe belangrijk onze hobby kan zijn: een steuntje in de rug voor mensen in een heel moeilijke periode. Inge heeft gisteren de eerste chemo gehad, volgen nog velen over een periode van 24 weken. Dus voorlopig heb ik ook mijn handjes vol met een heel leuke taak: kaartjes maken nav de Craft Stamper. Van alle kaarten maak ik er 2, 1 voor Inge en 1 voor in mijn boekje. Heel leerzaam!

5 opmerkingen:

 1. Inderdaad Coby, een kaartje is zo fijn om te krijgen, te weten dat er iemand aan je denkt en voor ons zo leuk om te maken en al die technieken uit te proberen. Ik heb uit de laatste craft stamper ook wat leuke ideetjes opgedaan die ik nog wil maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gemaakt Coby en zo lief dat je dit voor Inge hebt gemaakt.
  Het is ook zo'n zware periode dan.
  Wens jullie sterkte en groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje Coby, Inge zal je kaartjes zeker koesteren nu ze in deze zware periode zit.
  XXX Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooie kaart! Ik hou van dit soort warme kleurencombinaties. Zo krijgen jij en Inge beiden een heeele mooie verzameling! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi Coby, prachtige kleuren ook weer. Een toppertje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!