vrijdag 21 juni 2013

the 2 of us

Goede vrijdag allemaal, even een berichtje: ik ben op zomerkamp! Als je dus de komende tijd wat andere uitwerkingen hier ziet dan je gewent bent dan klopt dat. Ik heb een tentje opgezet bij Marit op de online camping waar 30 leuke opdrachten staan zodat ik me deze zomer niet hoef te vervelen. Gisteren heb ik het spits afgebeten met de uitdaging: zwart-wit en een kleurtje. De bedoeling is dat je een zwart=wit foto van 1 kleur voorziet, erg leuk om te doen met dit resultaat: Het formaat waar ik deze uitwerkingen op maak is 11-21 cm, op zich alweer een uitdaging!

8 opmerkingen:

 1. mooi gedaan Coby, ik ben bezig met de laatste hand te leggen aan mijn let it loose, heb ontdekt dat het niet zo mijn ding is, maar jij bent echt van alle markten thuis, knap hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel gaaf! het formaat vind ik ook erg leuk, ga ik ook maar weer eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Die combi zwart met geel is erg leuk! Fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie pagina! Erg leuk met dat geel/zwart/wit en de zigzag strepen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig, mooie kleurencombinatie dat z/w en geel!
  Fijn weekend en veel plezier met je zomerkamp!
  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend Coby, ik vind het helemaal geweldig wat je hebt gemaakt. Heel veel plezier op "zomerkamp", ben benieuwd wat voor moois je ons gaat laten zien allemaal.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er helemaal toppie uit.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!