donderdag 13 juni 2013

jaarboek, mei

Oh het kost me steeds meer moeite om de maand te maken maar....ik hou vol! Zo en als jullie het volgende maand missen, trek me aan m'n jasje want ik wil hem volmaken. En ook in deze stijl en ik weet nu zeker dat ik het nooit meer op deze manier zal doen maar je moet alles geprobeerd hebben. Ik heb bij Creabest een vooraankondiging gezien van een boekwerk, een kant en klaar ding met inschuif hoesjes en dat ga ik volgend jaar proberen, als er dan iets leuks is, hup, hup wat foto's er in, tekst erbij, klaar en veel makkelijker om te pakken voor de kleinkinderen. Die vonden juist dat december-album zo leuk, steeds openslaan om in te bladeren en dit zegt ze weinig:-).

5 opmerkingen:

 1. Het ziet er wel weer erg mooi uit Coby.
  Ik ben na 2 maanden al gestopt, vond het niet leuk om te doen. Ik vind je doorzettingsvermogen echt een applaus waard!(maakt diepe buiging als toegift).
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. knap dat je het volhoudt Coby en je zult zien na een jaar is het zo leuk om weer door te bladeren, ik vind het er ook deze maand weer prachtig uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige lootjes Coby en ja dat volhouden
  kan soms moeilijk zijn.
  Super dat je dit nog steeds doet toch enne...
  je bent bijna op de helft.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super mooi uit Coby,maar tjonge jonge wat zal dat een werk zijn .
  Knap dat jet het volhoud en aan het eind van het jaar heb je natuurlijk wel een super mooi boek vol met prachtige herinneringen.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er heel mooi uit Coby! Leuk met al die verrassingsvakjes.
  Wel een klus, zo'n jaarboek, maar als het straks af is, dan heb je wel iets heel moois in handen.
  Fijn weekend, groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!