dinsdag 4 juni 2013

Finnabair en nog een stukje CL-dag

Ja ik had nog niet alles laten zien van onze CL-dag. Dat is een stukje moeheid die me parten speelt na zo'n druk weekend, helemaal niet erg hoor want voor geen goud had ik het willen missen. Maar ik wil toch nog wel even laten zien wat Yvonne en ik extra kregen van Alida en Esther voor het organiseren, een heel lief pakje met daarin Merci-reepjes. Dit doosje hadden ze gemaakt bij een online scrapdag bij Scrapplezier, zo leuk! Verder had ik natuurlijk zelf ook een cadeautje gemaakt met een Hooglands tintje in de vorm van een klein zakje met Hooglandse thee. Het geheel helemaal in de stijl van mijn boekje waarin de cirkels zitten die we dit jaar hebben gemaakt: ................................ Gisteravond ben ik heerlijk doorgegaan met mijn Finnabairboekje. Ik moest nog een pagina afmaken die ik al begonnen was op de workshop bij de Scrapheap, een foto van Guus staat hierop centraal.

11 opmerkingen:

 1. Dit ziet er allemaal heel mooi uit Coby.
  Our Boy vind ik ook erg gaaf.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je gekregen kado is leuk, het gemaakte kado had ik dus toch goed herkent op een ander blog; dacht al dat deze door jou was gemaakt. Mooi! En die pagina´s; dat zachte vind ik echt heel mooi! Wat een structuur ook... Krijg gewoon zin (ook na m´n workshops op zaterdag) om zelf hard aan de slag te gaan! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, wat een leuke kado's waren het hè en wat heeft iedereen zijn best gedaan. Ik vind jou kadootje ook zóóó mooi gemaakt nogmaals bedankt en wat een mooie pagina's heb je gemaakt, gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw... wat een mooie allemaal!!! Vind je Finnabair pagina's ontzettend mooi! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief van Esther en Alida.
  Ik heb even op de site van de Hooglandse thee gekeken, maar dat winkeltje ga ik een keer bezoeken. Het doosje waar de thee in zat heb je mooi gemaakt en die bij vind ik zo mooi.
  Je pagina's over je kleinzoon zijn heel zacht maar toch ook heel stoer geworden.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat schitterend Coby en wat zijn jullie productief geweest, ik vind het allemaal supermooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn we verwend he en wat is het nog heerlijk nagenieten. Ik vind je spread van Guus schitterend, wat een geweldige mooie techniek gebruikt die Finnabair.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze is prachtig geworden Coby, moet ik nog maken. Kan ik evt. de basis bij jou bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super super mooi allemaal Coby en wat hebben jullie zo te lezen een super gezellige dag gehad.
  Je canvas wat je hebt gemaakt vind ik ook heel heel mooi.
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige laatste pagina van de Finnabair workshop! Mooie kleuren, waar Guus zijn zwart wit foto prachtig in uitspringt!
  En leuke cadeautjes op jullie eerste CL day, zowel je zelf gemaakte cadeautjes, als wat je hebt ontvangen. Allebei leuk, om te geven en om te krijgen, wat zulke dagen ook al heel bijzonder maakt.
  Fijn weekend, groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!