zaterdag 4 mei 2013

sterboek mama razzi 2 van Bo Bunny

Toen ik dit papier in de winkel zag liggen was ik verkocht, waarom? Het is net als met een huis, als je een huis gaat bekijken voel je als je de drempel overstapt dat het goed is. Ten minste dat was zo toen wij dit huis kochten, in de gang keken we elkaar aan zo van: Yes, dit is het. En we hadden al heel wat huizen bekeken. Nou zo'n gevoel had ik bij dit papier, dat moet ik hebben en wat ik er mee doe??????? Deze maand was de uitdaging bij de Craftorij moederdag. Mijn ouders zijn jong overleden, ik was begin 20, dus daar hoef ik niets voor te maken. Wat dan, vorige maand al een mooie foto van mijn moeder gescrapt...Wat is het mooie van moeder zijn voor mij, het cadeau dat daar ook nog eens achteraan kwam, de kleinkinderen. Deze zomer gaan Anne en Edwin met de kinderen 3 weken naar Zeeland kamperen. Het is inmiddels al traditie dat wij dan ook een paar dagen die kant opgaan. Daar heb ik dit sterboek voor gemaakt, daar komen de foto's en verhaaltjes in, een herinnering aan een paar mooie dagen. Dus eigenlijk heb ik een cadeautje voor mezelf gemaakt. Bij de foto's komen nog allerlei embellishments maar dat doe ik pas als ik de foto's heb. De voorkant, verhard met karton stevigheid aan het kaft te geven: ........................ Achterkant, ook karton ter versteviging, omdat het boekje van binnen al druk genoeg is de kaft rustig gehouden:: ............................... De labels het ik zelf gesneden van hetzelfde papier dat in het boekje is gebruikt en versiert met wat restjes papier: ............................ Alle stergedeeltes, op het witte stuk kan ik de foto's plakken, 12 stuks: .............................. Tot slot het boekje met daarin de tags die zitten in vakjes die je kunt maken bij het in elkaar zetten. De strikjes zijn gemaakt van hetzelfde lint als waar het boekje mee sluit:

8 opmerkingen:

 1. Ziet er perfect uit.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow dat ziet er ingewikkeld uit. Knap gedaan Coby
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel mooi uit Coby! Ontzettend leuk idee om daar een sterboek van te maken. En nu natuurlijk nog de foto's! Ben benieuwd hoe het wordt als het helemaal klaar is.
  Fijn weekend, mooi weer! Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw Coby wat een geweldig mooi project, petje af, ziet er geweldig uit, nu de foto's nog van die mooie vakantie en dan is het helemaal compleet. Ik ben het wel met je eens, een erg mooie lijn van BB, ik heb em ook liggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje Coby wat heb je dit al supermooi gemaakt, dat wordt straks echt een herinnering voor altijd, super hoe het er al nu al uit ziet laat staan als het straks gevuld is met al het moois wat jullie hebben beleefd.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, een schitterend boekje Coby. Als daar de foto's in zitten heb je een prachtig naslagwerk.
  Enne...als je dan toch een paar dagen in Zeeland bent...je bent van harte welkom!
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, Coby! Wat een schitterend boekje! Heerlijk om met zulk leuk papier zoiets te maken! Zo heb je er nu al pret van en dan straks daar en naderhand bij het inplakken! Prachtig! Fijn weekend, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ook ik zeg wauw Coby, tjonge wat heb jij je best gedaan en wat een leuk steralbum is het geworden. Een prachtig kadootje voor jezelf.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!