zaterdag 11 mei 2013

Anna Finnabair

Gisteren zijn de workshops begonnen in Sprang Capelle bij de Scrapheap van Finnabair. Het was nog even spannend of ik wel kon omdat ik deze week niet helemaal fit was maar onder begeleiding van een vriendin:-) dorst ik het wel aan. Gelukkig! Want wat was het een leerzame middag. Anna startte met het uitdelen van het workshoppakket, het ene pakje embellishment na het andere toverde ze tevoorschijn uit de dozen die rond haar stonden en tot slot haar mooie art journal en vellen scrappapier. Ik heb wat van dat papier in huis maar vind het altijd zonde om te gebruiken en wat was de eerste opdracht: snij veel vierkantjes uit een vel.......Het was een geweldige workshop met een goede en lieve lerares die goede punten aangaf waar je op moet letten om een goede opbouw te krijgen. De bedoeling was om 3 bladzijden te maken, het werden er twee en een beginnetje van de derde.

17 opmerkingen:

  1. Heel mooi gedaan, ziet er perfect uit.
    Lekker fleurig geheel
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw Coby, wat zijn je pagina's MOOI geworden!!!
    Het was inderdaad een onwijs gave workshop, veel geleerd, mooie dingen gemaakt, bijzonder leuke, gezellige, lieve juf die ook nog eens heel goed uitlegt en voordoet, super.
    En ontzettend leuk je weer te zien en te spreken.
    Schande, ik heb je niet eens gedag gezegd toen ik wegging. Zat in de auto en dacht, heb Coby en Mariƫlle niet eens gedag gezegd. Bij deze dan maar, daaaaaag, je bent in ieder geval weer goed thuisgekomen. Nu lekker nagenieten van de vrijdag.
    Lieve groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Yvonne, ik heb ook niemand gedag gezegd...ik was zo moe dat ik nergens meer aan gedacht heb. Heel intensief gewerkt, jij ook?
      Was leuk je weer effies te zien. Fijn weekend!
      Groetjes,
      Marielle

      Verwijderen
  3. GAaf zijn ze geworden Coby!!!! Zien er echt heel goed uit je pagina's! Ik mag vanmiddag in de leer bij Anna, heb er zo'n zin in, en na jouw positieve verhaal helemaal!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. OOOO wat MOOI Coby , prachtig gedaan !!!!

    Liefs Rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat hebben jullie toch een leuke workshops in de buurt, hier in het noorden is het allemaal wat dunner bezaaid helaas, maar gelukkig kan ik op deze manier toch een beetje mee genieten. Prachtige pagina's hebben jullie gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Supermooie pagina's! En wat doe je toch leuke workshops.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wow wat gaaf zeg, super, jammer dat ik dat gemist heb, je hebt geweldig mooie pagina's gemaakt Coby, dat belooft weer wat voor de toekomst, ik kan bijna niet wachten....

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik zag net ook al bij een andere blogger Annette dat zij naar dezelfde workshop was geweest en wauw Coby jij hebt ook al van die prachtige pagina's gemaakt, helemaal super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie kleuren! Zijn prachtige pages zo! Ziet ernaar uit dat je die embelli nog wel verder in het Journal kunt verwerken... Fijn weekend, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schitterend mooie pagina's heb je gemaakt en wat onwijs leuk met al die vierkantjes.
    Groejtes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig!!!!! Ben zo blij voor je dat het door kon gaan....liefs Joukje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Fijn dat je erbij kon zijn Coby, want dit had je vast niet willen missen...wat een leuke resultaten. Wat is er veel te zien ook...en het past zo mooi bij elkaar...

    prettig weekend, Alie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gelukkig dat je er toch bij kon zijn Coby want je hebt geweldig mooie pagina's gemaakt.
    Volgens mij kan je ons 1 juni heel veel bruikbare tips geven.
    Groetjes Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat mooi Coby, geweldige pagina's.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!