donderdag 4 april 2013

oh happy day

Een humoristische kaart maken met een stampotique stempel er op. Toen ik het bedacht dacht ik: makkie, met deze stempels moet dat makkelijk lukken. Niets is minder waar alhoewel er al twee heel humoristische kaarten zijn gemaakt. Ik heb heel goed mijn best gedaan en moet het hier bij houden, ik hoop dat hij toch een glimlachje op je gezicht brengt. Mocht je ook stempels hebben van dit leuke merk en ook een poging willen wagen, ik zou het heel leuk vinden. Neem dan een kijkje op het forum van de Craftorij:klik hier.-------------------------------

8 opmerkingen:

 1. Gaaf die ogen; heb ze zelf ook liggen om een kaart op te leuken, maar zou niet in deze richting gedacht hebben...Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, geweldig! Die ogen doen het helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk gedaan Coby, maar ik blijf het kereltje toch een sneue poeperd vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het konijntje en het geel in de ogen vielen mij direct op. Ik denk dat het kereltje nog even moet oefenen om de titel enthousiast over te brengen, hahaha.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaart Coby en
  die oogjes erop zijn zo leuk.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou bij mij heb je een lach op mijn gezicht gekregen, wat zijn ze super Coby, helemaal top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Door zijn ogen komt die glimlach er bij mij wel hoor, super om dat zo te doen! Hij kijkt vast met grote ogen naar het gele k'nijn, want die kom je niet zo vaak tegen, ha ha!
  Zie ik je nog in Zeist?
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het zo'n schatje met die hangende oogjes.
  Mooi kleurgebruik!
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!