dinsdag 2 april 2013

Art Specially

1. Ik ben gek op kleine notitieboekjes, altijd "moet" ik er naar kijken, of ik nou bij de Action ben of bij een boekenwinkel. 2. Laatst bij de Craftorij heb ik de serie van Teresa Collins, Tell your Story, mee genomen. Waarom? Dat wist ik toen nog niet maar scrappapier met schrijflijnen vind ik net zo geweldig als die kleine notitieboekjes. 3. Bij de workshop van Dina afgelopen zaterdag heb ik een leuke manier geleerd om een boekje in elkaar te zetten, met voor mij heel belangrijk: zonder zere handen te krijgen. 4. Zaterdag had de Craftorij zoveel mooie nieuwe kleurtjes Golden Fluid Paint en ik wilde wat nieuwe kleurtjes meenemen maar ik wist niet wat ik al thuis had. 5. Yvonne schreef dat ze een boekje had waar ze alles inschreef welke kleuren ze van wat had. 1+2+3+4+5=een nieuw boekje dat ik deze week ga vullen met welke kleuren ik van wat heb om zaterdag mee te nemen naar Art Specially zodat ik niet met dubbele kleuren thuis kom:-)

12 opmerkingen:

 1. Dat is een mooi boekje geworden.
  Ik heb altijd een papier in mijn tas waar de kleuren opstaan die ik heb, heel handig.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk boekje! En die binding van Dina, helemaal top, ik ben er ook gek op.
  x
  Marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt leuk dit boekje en handig om te gebruiken! Die papierlijn is ook zo mooi ervoor... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super handig en mooi Coby, moet ook maar eens lijstjes maken van wat ik allemaal al heb....maarrr denk dat ik het wel allemaal uit mn hoofd weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOh, een boekje maken/binden zonder pijnlijke handen dat klinkt mij als muziek in de oren!!!
  Jouw boekje ziet er o zo mooi uit. Zelf schrijf ik in een ordinair boekje wat ik zoal al heb en sleep dat overal mee naar toe, dus ook a.s. zondag naar Zeist ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er prima uit.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super wat een leuk boekje heb je gemaakt.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig boekje heb je gemaakt Coby.
  Ik ben heel benieuwd naar de binding, dat mag je nog wel eens uitleggen.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. geweldig mooi boekje heb je gemaakt en altijd handig, ik sluit me aan bij Yvonne, misschien wil je ons op 1 juni een kleine mini workshop inbinden geven? Wat leuk jij gaat ook zaterdag naar Zeist, wie weet zien we elkaar nog, ik ga met Esther, tot zaterdag wellicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een top idee Coby en ook zo'n mooi boekje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gaaf boekje heb je gemaakt voor het noteren van al je kleurtjes en zo! Leuk dat ik je die tip, geheel onbewust, heb kunnen geven.
  We komen elkaar zeker tegen, hoop ik tenminste. Als ik je zie, kom ik natuurlijk even naar je toe. Maar als jij mij ergens ziet, kom je dan even naar mij toe? Ik heb nog iets voor je .....
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat super gedaan Coby, ziet er weer helemaal geweldig uit, zo leuk om zelf notitieboekjes te maken, origineler kan het niet. Top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!