dinsdag 19 maart 2013

secret scrap lift

SSL, echt zo'n scrappers begrip. Weet ook sinds nog niet zolang wat de betekenis is, haha. Op het forum van de Craftorij mag ik leiding geven aan deze uitdaging. Ik plaats een oproepje op het forum en mensen die zin hebben om mee te doen kunnen zich aanmelden. Vervolgens maak ik groepjes van maximaal 5 mensen en maak ik een lay out. Ik stuur via de mail mijn uitwerking naar de nummers 1 van de groepjes en die gaan hem liften: namaken met een eigen draai er aan geven. Zo verandert mijn uitwerking. De nieuw gemaakte gaat naar nummer 2 van het groepje, van nummer 2 naar nummer 3 en zo door. Als iedereen geweest ik plaats ik alle uitwerkingen en is het leuk om te zien wat er nog van het origineel over is. Bij deze ronde erg weinig, ik zal het jullie laten zien: Ik ben begonnen met een lay out te maken van onze Maartje( inmiddels 5) toen ze 1 jaar werd. ------------------------------ Dit heeft de eerste groep er van gemaakt en Marjolein is begonnen: --------------------- Joukje nam het stokje over en maakte de volgende mooie lo ----------------------- Daarna kreeg Ria de lo van Joukje -------------------------- Ria stuurde haar lo naar Sylvana die er dit van maakte ------------------------------en tot slot mocht Tamara de lo van Sylvana liften ------------------------------ Groep 2 heeft deze uitwerkingen gemaakt, Miriam is begonnen met mijn lo: ------------------------------ Jannie kreeg de uitwerking van Miriam: ------------------------------ Jannie stuurde haar lo door naar Wini: ------------------------------ en hier sloot Monique de ronde af ----------------------------- Wat leuk om te zien he? Als het je leuk lijkt om de volgende ronde mee te doen, iedereen is welkom! Ga naar het forum, stel je even voor en geef je gezellig op voor de volgende ronde.

8 opmerkingen:

 1. Echt leuk om te zien hoe de LO veranderd! Zitten hele mooie tussen en jou begin is gaaf! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo apart is dat. Het lijkt een beetje op het fluister spelletje wat op kinder feestjes altijd gedaan werd: nr 1 fluisterd een woord in het oor van nr 2, die fluisterd het weer in het oor van nr 3, enz. De laatste moet het woord hard op zeggen. Bijna altijd kwamen begin- en eindwoord niet overeen. Dat was altijd lachen.
  Hier vind ik het juist mooi, zoveel verschillen uit 1 ontwerp.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super!! Leuk om al die uitwerkingen te zien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt super uit die uitwerkingen,
  Ik doe zeker weer mee met met de volgende ronde.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk om te zien hoe iedereen er zijn eigen draai aan geeft, verrassende uitwerkingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk is dit Coby, zo leuk om te zien wat eenzelfde layout voor verschillende uitwerkingen kan zorgen, helemaal super weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig leuk om al die uitwerkingen te zien en wat een verschil met de eerste! Moest net als Marlies gelijk aan at fluister spelletje denken;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!