donderdag 14 maart 2013

neutrale kleuren

Altijd mooi, neutrale kleuren. Dit is de uitdaging bij Art Journey deze maand. Gisteren toch maar weer even in mijn dan wel opgeruimde kamertje gaan zitten om deze te maken. Alleen door het stucken is het nog zo vochtig in die kamer dat ik er niet erg lang blijf. Nog een weekje denk ik, hoop ik....Ons schone huisje ligt weer helemaal vol met een dikke laag stof omdat de tegels die wij gekozen hebben voor op de muren van de badkamer zo hard zijn dat ze allemaal geslepen moeten worden.De tegelzetter is zo lief om zich op te sluiten in de badkamer om zo min mogelijk troep te maken, maar toch. Ik voel me gewoon schuldig dat hij dat doet maar zelf heeft hij er geen last van, vindt het heerlijk om zich voor alles en iedereen af te sluiten in dat hokje. Wil geen koffie, thee of wat dan ook, is er om 7 uur en gaat weg om half 4. Af en toe ga ik naar boven om zijn vorderingen te bewonderen en zie ik hem denken: ga maar weer naar beneden, ik werk liever door. Ja elk vogeltje zingt zoals het gebekt is.....en dat mag! Dit is mijn tag geworden:

13 opmerkingen:

 1. Een heel mooi en naturel kaartje. Prachtig hoor!

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ´m heel mooi! Lekker stoer en een beetje herinnerend aan werkmannen. stof en vocht? Deze uitdaging is echt wel lastig vind ik; ben er nog niet uit... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend weer Coby, ik vind hem super. Hahaha wat grappig dat die man niets wil drinken en zich ook nog laat opsluiten en je liever niet ziet dan wel, maar goed we zijn niet allemaal hetzelfde. Moet er niet aan denken om de hele dag tegen niemand te praten.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een pracht tag heb je nu weer gemaakt. ziet er perfect uit.
  Hoop dat je badkamer er4 net zo uit komt te zien, maar dat zal vast wel.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geweldig, dit is een schitterende tag, weer een zogenaamd toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat mooi coby, mooie man ook erop ;-) Is dat de stukadoor?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooi Coby! Dank voor het meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een stoere tag, mooi gedaan!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat lampje is prachtig. Niet veel verschillende kleuren gebruikt en toch slaag je erin om een pracht van een tag te maken! Leuk dat je meedoet met de AJ challenge! En succes verder met het stof...en al de rest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben wat laat Coby door mijn drukke (werk)schema maar mijn commentaar is niet minder gemeend. Wat een prachtige Tag heb je ervan gemaakt ! helemaal super.. nuetrale kleuren en toch heel erg sterk.! Ik vind hem super! Leuk dat je weer mee hebt gedaan !

  groetjes Diane

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!