woensdag 27 maart 2013

Farm house 1

Creativiteit, berbouwing en een zieke man gaan niet samen. Gelukkig heb ik nog een kant en klaar pakket liggen van Farmhouse om een boekje mee te maken, heerlijk om nu te doen, zo even tussendoor wat freubelen zonder na te hoeven denken over hoe en wat. Ik befrijp onderhand wel dat er eind juni in de Craftorij iets speciaals staat te gebeuren en ik hoop daar bij te kunnen zijn:-), as always. Daar is dit boekje dan een leuk dingetje voor want er zitten verschillende enveloppen in die wachten om gevuld te worden. Dit zijn de eerste 2 bladzijden:

8 opmerkingen:

 1. Ziet er super leuk uit!! Spannend hoor de plannen van de Craftorij...weet nog niet of ik mee kan doen. Sterkte met de verbouwing en beterschap voor je man!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er al goed uit, op naar de rest.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig kan je tussen alle drukte door telkens hiermee aan de slag, wat is het supermooi Coby, ik vind het weer prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk boekje Coby, beterschap voor je man en sterkte met de verbouwing.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel mooi uit dit album en de vlopjes zullen vast snel gevuld worden.
  Beterschap met je manneke.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vervelend dat je man ziek is, terwijl jullie nog in de verbouwing zitten... Beterschap voor hem! Omdat ik al jaren dol ben op luchtbalonnen vind ik de voorkant met die mooie erop al leuk. Ben benieuwd wat er uiteindelijk in komt... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi boekje Coby, ook ik hoop er in juni bij te zijn. Ben zo nieuwschierig.
  Beterschap voor je man en succes nog met de verbouwing.
  groetjes Tamara
  p.s. bedankt voor de schitterende verjaardagskaart.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!