zondag 31 maart 2013

Dina Wakley

Lieve allemaal, wat was het gisteren een leuke, fijne en leerzame dag! Wat is Dina een leuk mens, wat een tempo heeft zij in haar lessen, wat geeft ze veel informatie ook zo even tussen door. Als eerste toen ik binnen kwam haar boek gekocht: Art Journal Freedom. Als je wilt leren over art journaling een echte must!:-)------------------------------ Daarna zijn we aan de slag gegaan. 6 bladzijden vullen met gesso, inkt, verf, papier en tekst. Ja op elke bladzijde MOEST geschreven worden. VRESELIJK! Ik heb zo'n hekel aan mijn handschrift, elke bladzijde vond ik mooi tot: ik er op had geschreven. Ik weet niet of ik dat verder ga doen in mijn art journaling of dat ik toch stempel of met de computer de tekst maak. Het antwoord zal vanzelf komen. Ik was heel moe, ja na alles van de afgelopen weken en deze week met een zieke Ben niet verwonderlijk. 4 maal daags zelf met de hond moeten lopen, alleen dat is al een aanslag op mijn energie en een te grote belasting. Maar ondanks de moeheid, ondanks dat ik daardoor erg stil was heb ik genoten en ben ik weer heel dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken, een feestje! Wat heb ik een leuke hobby en wat heb ik daardoor veel leuke en lieve mensen leren kennen!

15 opmerkingen:

  1. Sorry dat ik de laatste voor je neus heb gekocht... Fijn dat jij ook zo genoten hebt van Dina´s workshop! Idd een fijn mens! Mooi zijn de pages wel geworden en dat handschrift; daar heb ik ook last van, maar daar leer je ook weer truukjes voor... Ga jij naar Zeist? zou leuk zijn elkaar weer te zien... Fijne Pasen, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gerrina dit zijn weer juweeltjes. Het boek heb ik ook en is idd zo mooi en duidelijk. Denk zeker meer van dit werk van je te zien. Super.
    Fijne dagen, groetjes
    Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige pagina's Coby en nu weet ik ook gelijk welk boek je hebt gekocht (zie fb).
    Wat dat handschrift betreft, ik denk dat veel mensen daar last van hebben (ik ook) maar ik heb een boek met allemaal verschillende manieren om letters te schrijven en daar kan je best veel mee.
    En ik oefen vaak eerst op een kladje om te zien of mijn tekst mooi uitkomt. Leve de trucjes! ;-)
    Groetjes Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ziet dat er geweldig uit Coby, wat ben jij toch een veelzijdig mens, zo knap ook hoe je dit weer maakt.
    En zie ik je a.s. zaterdag nog in Zeist, de beurs voor jou denk ik?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat zijn mooie bladzijden geworden. En zo leuk dat je weer veel geleerd hebt.

    Groetjes Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw wat schitterend Coby, ik vind het helemaal prachtig.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Coby het ziet er geweldig uit!! Gewoon doorgaan hoor ook met schrijven! Het is tenslotte jouw handschrift en daar gaat het om!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Sorry, vergat mijn naam erbij te zetten, dacht dat die wel zou verschijnen!

    Groetjes Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo te zien heb jij je lekker vermaakt.
    mooie creaties Coby.

    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig zeg. Vind vooral die druppels/visjes leuk gevonden!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het was zaterdag inderdaad een feestje! Hartstikke leuk om jou ook weer tegen te komen en je prachtige pagina's live te mogen bewonderen. Wat zijn de MOOI!!!
    Ha ha, ons handschrift, ja hoor, een ander zijn handschrift is altijd mooier dan van jezelf. Dina wist het, en wij ook, en die mening blijf ik ook houden hoor, ha ha! Jij hebt het overigens prachtig gedaan met schrijven, niks mis mee.
    En nu lekker uitrusten, maar vooral nagenieten van die heerlijke dag (voor mij ook nog de zondagochtend, ook al zo leuk).
    Fijne tweede paasdag, groetjes van Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat is dit een leuk en mooi blogbericht en je handschrift valt reuzemee hoor!! Ik hoop dat je komend weekend weer helemaal uitgerust bent als je met je super sonische gave geweldig leuke boekje over de beurs loopt :) :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!