zondag 3 maart 2013

2 tags

Gisteren een heerlijke dag gehad, geen geboor, gedreun, stof en overal troep. Lekker naar een vriendin geweest om te knutselen, te kletsen, stil te zijn kortom om te genieten. Twee tags gemaakt met PM papier, bird song, en glimmer mist dat heb ik nog niet maar ik ben wel om! Wat een gaaf spul is dat!-----------------------------------------------------------------------

9 opmerkingen:

 1. Kan me voorstellen dat je van de rust en ruimte hebt genoten! Mooie tags inmooie frele kleuren! Fijne zondag, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi Coby, weer eens wat anders dan je andere werk en die glimmermist kun je heel mooi combineren met de dylusions. Marsh mallow is een hele mooie wittige glimmer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig tags heb je weer gemaakt, mooie aarde tinten ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie labels Coby, maar als je zo heerlijk relax bij je vriendin was, dan gaat het bijna vanzelf lijkt mij.
  De bovenste vind ik wel heel erg leuk met de paperclips.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige tags Coby, heel romantisch.
  Ja, glimmermist is heel leuk om te gebruiken, het geeft een hele mooie glans.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige tags Coby, knap om zoveel te gebruiken op zo'n klein oppervlak zonder dat het te vol of rommelig wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw wat een schitterende tags heb je gemaakt in deze mooie zachte kleuren, ik vind ze super. En wat heerlijk toch dat je gisteren in alle rust hebt kunnen knutselen bij je vriendin.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie tags Coby, ik zie een beetje Finnabair in je tags! Super gaaf zijn ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh ik zie dat alle inspiratie er uit kwam toen je even tussen de verbouwing door aan de knutsel kon ;) wat een mooie tags!! Allebei zijn ze schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!