donderdag 21 februari 2013

the graffiti of my live, Dina Wakley 2

Nou ik zal het eerlijk opbiechten, de eerste uitwerking is voor mij niet gelukt. Ja wat ik jullie heb laten zien wel maar de volgende les op die bladen lukte niet. De bedoeling is dat je 2 stencils neemt en 3 flesjes inkt om te sprayen. Alles liep door, bah, bah, bah! Zou het door de goedkope Gesso komen????????? Geprobeerd om te herstellen maar het werd teveel, te donker en dus opnieuw begonnen. Na de laag Gesso en het waterige ondergrondje met 2 stencils aan de gang met inkpads en inktools. Maar daar werd het weer zo strak van..................................2 flesjes Dylusions gepakt en op elke pagina beide kleuren een lichte spray gegeven. Zo moet het maar, er komt nog zoveel overheen:-)

8 opmerkingen:

 1. ik vind het er geweldig uit zien Coby, hele mooie kleuren en een prachtige start lijkt me. Ik herken wat je zegt over die stencils, blijft lastig om het mooi te krijgen, blijven oefenen....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super cool! Ik moet toch ook eens verder gaan met deze workshop :-/ XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt schitterend, zo mooi al die prachtige kleuren, helemaal super Coby.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er schitterend uit Coby, geweldige kleuren.
  Als je tussen de kleuren goed droogt met de heattool dan lopen de kleuren niet door en wordt het ook niet zo modderig...ik heb er ook al heel wat mee af geworsteld maar ook met je donkere "mislukkingen" kan je vaak nog heel mooie dingen maken.
  Water erover heen doet al een heleboel.
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Om eerlijk te zijn Coby vind ik het helemaal niet slecht en vind het er vrolijk uit zien. de kleuren zijn ook erg mooi. Succes ermee en groetjes, Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gedaan
  Fijne dag en groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is dan weer balen als je meerdere bladzijdes achter elkaar doet. Hoop dat je er niet te veel over hebt hoeven te doen? Deze zien er zo mooi uit en soms komt er nog zoveel overheen, dat het niet veel uitmaakt hoe mooi het er onder was... Succes verder ermee! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Snap wat je bedoelt, maar uiteindelijk vind ik het een prachtig resultaat. Heb er zelf nog geen ervaring mee maar op die filmpjes zie je ze ook gelijk met een keukenrol de boel deppen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!