dinsdag 19 februari 2013

the graffiti of my live, Dina Wakley 1

Zo, een start gemaakt met deze online workshop. Een mooie voorbereiding voor de workshop die Dina geeft in maart bij de Craftorij. Ze geeft daar van 28 maart tot en met 31 maart workshops, mocht je nog interesse hebben, er zijn nog een paar plekjes, klik hier.Deze workshop bestaat uit 8 lessen waarin ik een art journal ga maken waarin voor mij sprekende/ belangrijke/ mooie quotes komen. Het formaat is 23 bij 23 en het bevat 8 pagina's die aan beide zijden bewerkt worden. Dina heeft er voor gekozen alle stappen op alle bladzijden tegelijk te maken. Dus in les 1 maak je de eerste achtergrond op elke bladzijde aan de voor en achterkant. Niets zonder Gesso dus eerst alle pagina's bewerkt daarmee, ook de 4 stroken die straks nodig zijn bij het inbinden van het geheel. Vervolgens met 3 kleuren Golden Acryl en heel veel water de pagina's hun eerste kleur geven.

9 opmerkingen:

 1. Ik vind het nu al mooi... :-)
  En benieuwd naar alle volgende lagen!!
  xx
  Marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook wel weer 'ns leuk om zo te werken; je ziet het geheel groeien en bent echt klaar aan het eind... Ziet er interessant uit voorlopig... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleurencombinatie heb je voor de ondergrond gekozen. En, ik ben nieuwsgierig naar het vervolg.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende kleuren heb je gebruikt Coby, helemaal mijn kleurtjes, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi gedaan.
  Lieve groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat ziet er al veelbelovend uit Coby, ik vind de kleuren erg mooi, ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar het vervolg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit Coby, ik ben benieuwd naar de rest van de workshop en volg je op de voet ;-)
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!