vrijdag 11 januari 2013

een oma is geboren

Op het blog van Scrapplezier staat sinds gisteren de nieuwe sketch uitdaging en hij is zo leuk dat ik gisteren gelijk aan de slag ben gegaan. Omdat ik nog niet zo lang scrap en mijn schoonzoon zei: Wat is dat leuk voor de kinderen later, dacht ik: Ik ga ook iets doen met de foto's van de kleintjes die er maar liggen. Dit is de eerste lo, maart 2008 werd ik oma, zo mooi om te worden. Het leek me altijd erg leuk maar dit had ik niet verwacht. En niet omdat ze als ze vervelend zijn ze weer weggaan want zo'n oma wil ik niet zijn. Ook als ze ziek zijn ook als het teveel is, ze mogen er altijd zijn.

12 opmerkingen:

 1. Oh ik smelt, wat heb je dit super gedaan Coby, wat een schattige layout heb je gemaakt. Wat zullen de ouders en Maartje dit gaan waarderen, zo lief. En je bent een hele lieve oma zo te lezen, had ook niet anders verwacht.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ja Coby ik zit met verbazing te kijken naar je schitterend mooie lootje. Als dit je eerste is nou dat beloofd nog wat. Prachtige foto ook en het is heerlijk om oma te zijn op elk moment van de dag/nacht.
  Mooie kleurtjes heb je bruikt en lekker speels ingedeeld met de letters. Maartje zal later heel blij mee zijn met dit lootje.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een plaatje, de combinatie roze en groen is ook heel mooi (had ik niet zo bedacht), schitterend en ja ik kan me voorstellen dat het geweldig is om oma te zijn. Leuk dat je weer mee hebt gedaan met de sketch challenge van ScrapPlezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Coby wat geweldig weer dat je mee doet met de sketch challenge januari 2013 en wat snel....TOP

  Van harte gefeliciteerd met het oma schap, wat een droppie...en wat een onwijze vrolijke en frisse uitwerking heb jij van de sketch gemaakt.

  Heel mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtige layout heb je gemaakt Coby, mooi, fris papier en wat een schatje zeg,
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een win/win voor Oma en de kleinkinderen! En aan de decemberfoto's te zien is het genieten van twee kanten! Deze foto is lief en je hebt gelijk: een perfecte LO voor erbij; prachtig geheel! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige LO Coby,en wat een mooie kleurtjes. Kan me voorstellen dat je een super trotse oma bent!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Coby heel mooi gedaan leuke details bedankt voor je bijdrage bij scrapplezier,

  groetjes yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je dit mooi gedaan Coby. En dat je een hele trotse oma bent...dat is wel duidelijk :-)
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je showcase op LIM! Klasse gedaan! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleurcombi.
  Leuk dat je meedoet aan de ScrapPlezier Challenge. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik ben altijd heel benieuwd naar wat mensen van mijn werkstukjes vinden en lees de reacties dan ook met veel plezier. Bedankt en graag tot een volgende keer!